Τελευταία νέα
Γερμανία: Δέχθηκε μη αποχώρηση τουρκικών δυνάμεων από Λιβύη-«Έφτυσε» και Αίγυπτο Αποκάλυψη, αλληλεγγύη, συλλογική αντίσταση Το ΚΚΕ, οι συνεργασίες και τα μέτωπα Απόπειρα να χτυπηθεί ο αγωνιστικός συνδικαλισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ψήφισαν μαζί με ακροδεξιούς κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση Ο Ζάεφ ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλαγή ονόματος σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών Συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου-Ζητούν να πάψει η προστασία των μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis Αλέξης Τσίπρας στο PES: Να ανοίξουμε τη συζήτηση για μία Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική συνοχή και λιγότερες ανισότητες – Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στην λιτότητα Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν ουσιαστικά κατά της… άμβλωσης! Αλ. Τσίπρας: Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στη λιτότητα Ζεστό χρήμα στα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης – Τζόγος με την επικουρική σύνταξη των ασφαλισμένων Το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επικουρική Ασφάλιση Ν. Ηλιόπουλος: Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αμφισβητούν το κατοχυρωμένο δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση
Tvxs.gr

Το Twitter για τη «φίμωση Τσίπρα» στη Βουλή

Το Twitter για τη «φίμωση Τσίπρα» στη Βουλή

Κλείδωμα Άρθρου: 

Free

Ένταση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Βουλής κ. Κώστα Τασούλα. Τα αίματα άναψαν μόλις ο πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον κ. Τσίπρα όταν ο τελευταίος ζήτησε να μιλήσει κατά τη διαδικασία των επίκαιρων ερωτήσεων.
Σύμφωνα με τον κ. Τασούλα, δεν προβλέπεται αυτό που ζήτησε ο πρώην πρωθυπουργός όταν δεν είναι προγραμματισμένη προς συζήτηση επίκαιρη ερώτηση του ιδίου του αρχηγού που ζητάει τον λόγο.

Ένταση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή μεταξύ Τσίπρα και Τασούλα για το δικαίωμα να λάβει τον λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...