Τελευταία νέα
Γερμανία: Δέχθηκε μη αποχώρηση τουρκικών δυνάμεων από Λιβύη-«Έφτυσε» και Αίγυπτο Αποκάλυψη, αλληλεγγύη, συλλογική αντίσταση Το ΚΚΕ, οι συνεργασίες και τα μέτωπα Απόπειρα να χτυπηθεί ο αγωνιστικός συνδικαλισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ψήφισαν μαζί με ακροδεξιούς κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση Ο Ζάεφ ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλαγή ονόματος σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών Συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου-Ζητούν να πάψει η προστασία των μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis Αλέξης Τσίπρας στο PES: Να ανοίξουμε τη συζήτηση για μία Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική συνοχή και λιγότερες ανισότητες – Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στην λιτότητα Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν ουσιαστικά κατά της… άμβλωσης! Αλ. Τσίπρας: Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στη λιτότητα Ζεστό χρήμα στα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης – Τζόγος με την επικουρική σύνταξη των ασφαλισμένων Το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επικουρική Ασφάλιση Ν. Ηλιόπουλος: Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αμφισβητούν το κατοχυρωμένο δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση
Digitallife.gr

Το Twitter φέρνει νέες υπηρεσίες, δυνατότητες και προνόμια με την “μπλε” συνδρομή του!

Στο επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας Blue Subscription προχώρησε το Twitter προκειμένου να τονώσει το ενδιαφέρον των φανατικών twitterάδων προσφέροντας νέες δυνατότητες και προνόμια ως προς την παραγωγή και διαχείριση τόσο του περιεχομένου όσο και του λογαριασμού γενικότερα. Η νέα υπηρεσία συνδρομής σχεδιάστηκε όχι για να αποκλείσει ορισμένους χρήστες αλλά για να απογειώσει την εμπειρία χρήσης της πλατφόρμας…για όσους φυσικά το επιθυμούν! Τι όφελος έχουν όμως όσοι εγγραφούν Twitter Blue; Δημιουργία φακέλων Πλέον οι χρήστες θα μπορούν να οργανώνουν με ευκολία το αποθηκευμένο περιεχόμενο, να το εντοπίζουν γρήγορα και να το διαχειρίζονται όπως επιθυμούν.

Δυνατότητα αναίρεσης
Ξεχάσατε να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον; Κάνατε κάποιο λάθος που πρέπει να διορθωθεί ή πρέπει να προσθέσετε κάτι ακόμα; Με τη δυνατότητα Undo Tweet θα μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση και αναθεώρηση του Tweet σας πριν δημοσιευτεί.

Νέα λειτουργία ανάγνωσης
Η λειτουργία Reader Mode παρέχει μια πιο όμορφη εμπειρία ανάγνωσης απαλλάσσοντας τους χρήστες από τον περιττό θόρυβο καθώς μετατρέπει τα tweets σε ευανάγνωστο κείμενο, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε απρόσκοπτα όλο το πιο πρόσφατο περιεχόμενο.   Τέλος, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε μία σειρά προνομίων όπως ειδικά εικονίδια εφαρμογών για την αρχική οθόνη της συσκευής τους, διασκεδαστικά χρωματικά θέματα για την εφαρμογή τους και θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστική υποστήριξη πελατών.

The post Το Twitter φέρνει νέες υπηρεσίες, δυνατότητες και προνόμια με την “μπλε” συνδρομή του! appeared first on Digital Life!.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...