Τελευταία νέα
Διαστάσεις βεντέτας ΚΚΕ-Πλεύσης Ελευθερίας- Τα δύο βίντεο και το άγριο επεισόδιο στη Βουλή Κωνσταντοπούλου-Παφίλη «Σφάχτηκαν» Κωνσταντοπούλου και Παφίλης στη Βουλή: «Η ανήθικη επίθεση στο ΚΚΕ θα γυρίσει μπούμερανγκ» – «Θα μας δείρετε με την αντρίλα σας;» Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για την ισότητα των φύλων στις επιχειρήσεις Σφοδρή αντιπαράθεση Ζ. Κωνσταντοπούλου και Θ. Παφίλη – «Άλλο η διαφωνία κι άλλο η λασπολογία» Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ισότητα των φύλων στις επιχειρήσεις, την προσβασιμότητα και την εφαρμογή προγραμμάτων Προσωπικού Βοηθού Πυρά ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κατά Λαζαρίδη για το «ΝΔ παιδεραστές» Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Πώς αιτιολόγησε την αποχή της Νέας Αριστεράς από την ψηφοφορία για ΠτΔ Ανδρουλάκης: Ή έχουμε ένα επικίνδυνα ανίκανο σύστημα εξουσίας ή έχουμε ένα επικίνδυνα ικανό για όλα Πρόεδρος ο Τασούλας εν μέσω διαμαρτυριών Κυβέρνηση σε Ανδρουλάκη για τα Τέμπη: Παριστάνει τον δικαστή βγάζοντας ετυμηγορίες και εργαλειοποιώντας ένα τραγικό δυστύχημα Κυβερνητικές πηγές για Ανδρουλάκη: “Πάντοτε υπάρχουν και χειρότερα” Νίκη Ρωσίας – Trump: O Putin θέλει συνολική λύση – Zelensky: Μας οδηγούν σε παράδοση…
Thefaq.gr

Φάμελλος: Θετική υποδοχή στην πρόταση Ανδρουλάκη για προανακριτική αλλά επιμένει στην “μάχη εντυπώσεων” … για πρόταση μομφής εδώ και τώρα!

[“Όταν αναγνωρίζει ένα λάθος σου, έχεις ήδη καλύψει τη μισή διαδρομή για να το διορθώσεις”! Προφανώς δεν είναι λάτρης της ανατολικής φιλοσοφίας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ]
Θετικά υποδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την πρόταση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του Χρήστου Τριαντόπουλου στη τραγωδία των Τεμπών και επιμένει στην πρόταση μομφής κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Μετά και τα νέα στοιχεία, η άμεση υποβολή πρότασης μομφής κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του εγκλήματος των Τεμπών συνεχίζει να είναι μονόδρομος.
Η αντιπολίτευση ζητά προανακριτική για τον Τριαντόπουλο και κρατά στο τραπέζι μια πρόταση μομφής κατά του Κυρ. Μητσοτάκη
Αυτονόητη καθίσταται και η πρώτη προανακριτική επιτροπή για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες που αφορούν στον υφυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο. Για να αποκαλυφθεί και ο εντολέας του. Μια προανακριτική που πρέπει να οδηγήσει τους υπεύθυνους στον φυσικό τους δικαστή» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.
Ο πρόεδρος του κόμματος της Κουμουνδούρου με το βλέμμα στο ΠΑΣΟΚ, προσθέτει: “Εφόσον όμως και ο κ. Ανδρουλάκης διαπιστώνει αυταπόδεικτα αντιθεσμικές μεθοδεύσεις και ζητά μέχρι και απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Τασούλα, επιμένουμε στην πρόταση μομφής κατα του κ. Μητσοτάκη”

Το άρθρο Φάμελλος: Θετική υποδοχή στην πρόταση Ανδρουλάκη για προανακριτική αλλά επιμένει στην “μάχη εντυπώσεων” … για πρόταση μομφής εδώ και τώρα! εμφανίστηκε πρώτα στο thefaq.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...