Τελευταία νέα
Μπάιντεν – Ερντογάν: “Αμ’ έπος αμ’ έργον”! FT: Οι ΗΠΑ ανάβουν το «πράσινο φως» για την πώληση 40 F-16 στην Τουρκία Η Ελλάδα κατέθεσε επίσημο αίτημα στις ΗΠΑ για την απόκτηση των F-35 Επιμένει στο αφήγημα του «ικανοποιημένου» Μητσοτάκη και της «αναδίπλωσης της Τουρκίας» το Μαξίμου Οικονόμου για Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέμματα από τη βουλή Οικονόμου κατά Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέματα και διαβολές Τσίπρας: Πολιτική απάτη η αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής -Ενσωματώνεται στους λογαριασμούς «Καρφιά» Τσίπρα στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη: «Λιοντάρια και εθνικόφρονες αλλά στην πράξη δειλοί απέναντι στην εθνική ευθύνη» Τσίπρας: Η Τουρκία οικειοποιείται το Αιγαίο – Ανησυχία για τα ανταλλάγματα που πήρε στο ΝΑΤΟ «Ξύλο» Τσίπρα σε Μητσοτάκη στη Βουλή: «Απάτη η εικονική αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής! Μας λέγατε λαϊκιστές, ξαφνικά έγινε παράνομη η ρήτρα; Είστε μεγαλόψυχοι; Πολιτικοί απατεώνες είστε!» ΝΑΤΟ: Ψυχροπολεμικό ανακοινωθέν για το νέο δόγμα-Άμεση απειλή Ρωσία-Στο κάδρο Κίνα Βαγγέλης Αποστόλου: Να αποσυρθούν οι άδειες και οι εγκρίσεις παραγωγών ΑΠΕ μέχρι τη σύνταξη του νέου χωροταξικού και των περιβαλλοντικών μελετών ΣΥΡΙΖΑ: «Κρεσέντο υποκρισίας» Γεωργιάδη η ΕΔΕ, για να ρίξει σε υπαλλήλους τις ευθύνες του για το «Turkaegean»

Φινάλε με δύο ακόμη χρυσά μετάλλια, από Μπόνια και Μυλωνάκη

Ιούλιος 10,2021

Με την κατάκτηση δύο ακόμα χρυσών μεταλλίων από τους Έλληνες αθλητές ολοκληρώθηκε η εμφάνιση και στην 6η Διεθνή Πανεπιστημιάδα, στο Τομσκ της Ρωσίας. Η Ελλάδα είχε συνολική συγκομιδή τεσσάρων μεταλλίων στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Τα δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησαν και πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστές: Ο Χρήστος Μπόνιας ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου καθώς πήρε την πρωτιά στον τελικό των 50 μ. διπλά πέδιλα Ανδρών με 19.04. Και ο Αναστάσιος Μυλωνάκης στα 50 μ. άπνοια Ανδρών, που βρέθηκε στην παγκόσμια πανεπιστημιακή κορυφή με 14.43.

Στα 100 μ. επιφάνεια Γυναικών, εξάλλου, η Βασιλεία Τσιγκόια ήταν στη 14η θέση με χρόνο 43.26.

Δείτε τα αποτελέσματα των δύο τελικών, που πρώτευσαν οι Έλληνες, πάνω, δίπλα στη φωτο.

Διαβάστε επίσης...