Τελευταία νέα
Κοινωνική έκρηξη βλέπει ο Τσίπρας Μητσοτάκης στο MSNBC για Ερντογάν: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ «Νατοποίηση» Σουηδίας-Φινλανδίας αντί για «φινλανδοποίηση» Ουκρανίας Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ

Χαταμί: Η επίσκεψη του Προέδρου Άσαντ στην Τεχεράνη είναι στρατηγική

 Μάιος 14,2022

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Άσαντ στην Τεχεράνη - Αναχώρησε την ίδια ημέρα

Μέλος του Προεδρείου της Συνέλευσης Εμπειρογνωμόνων του Ιράν, Ahmad Khatami, δήλωσε ότι η επίσκεψη του Προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ στην Τεχεράνη είναι στρατηγική και στοχεύει στην ενίσχυση του μετώπου αντίστασης.

Εκφωνώντας κήρυγμα κατά την προσευχή της Παρασκευής, ο Χαταμί είπε ότι η Συρία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης στην ισραηλινή οντότητα κατοχής και ότι η επίσκεψη του Προέδρου Άσαντ είναι στρατηγική και διαψεύδει τους ισχυρισμούς περί ψύξης αυτών των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Την περασμένη Κυριακή, ο Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στην πρωτεύουσα του Ιράν, Τεχεράνη, κατά τη διάρκεια της οποίας συνάντησε τον Αγιατολάχ Σεγιέντ Αλί Χαμενεΐ, Ηγέτη της Ισλαμικής Επανάστασης στο Ιράν, και τον Ιμπραήμ Ραΐσι, Πρόεδρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν.

Με πληροφορίες από τον Διεθνή Τύπο.

Διαβάστε επίσης...