Τελευταία νέα
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ Πάνος Σκουρλέτης: Απογοήτευση και αγωνία για όσα δεν ειπώθηκαν από τον κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ Φινλανδία-Σουηδία και ΝΑΤΟ Όνειδος: Μητσοτάκης στο Αμερικάνικο Κογκρέσο εξομοίωσε Μεσολογγίτες με Αζοφιστές Μαριούπολης Ικέτης της Τουρκίας ο Κ.Μητσοτάκης στο αμερικανικό Κογκρέσο να σταματήσει υπερπτήσεις Η 9η Μαΐου πέρασε… Έγινε κι ένα τηλεφώνημα… Παράδοση επ’ αόριστον Την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους ιδιοκτήτες υπεκμισθωμένων επαγγελματικών ακινήτων, ζητά ο Βασίλης Σπανάκης Γ. Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης θεωρεί ότι πρωταγωνιστεί στο σήριαλ Δυναστεία» Δημήτρης Κουτσούμπας για τη Διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας Ενώ Μητσοτάκης συμπλέει με «εμπρηστή» Μπάιντεν-Ερντογάν βάζει veto-Μπερλουσκόνι επικρίνει-Azovstal παραδίδεται Το ράλι στα σιτηρά «καίει» το ψωμί-στις μυλόπετρες της ακρίβειας καταναλωτές
Rednews.gr

Χελάκης: “Άλλο πληρώνεις και άλλο παίρνεις”

Ο Γιώργος Χελάκης αρθρογραφεί στην εφημερίδα Sportday. Ακολουθεί απόσπασμα από το σημερινό του άρθρο σε σχέση με τον Ολυμπιακό:
“Αυτή η συνθήκη πρέπει να αλλάξει. Η πιο ακριβή ομάδα, με βάση τα συμβόλαια των παικτών, δεν αποτυπώνει στο χορτάρι την… ακρίβεια της.
Είναι αυτό που λέμε άλλο πληρώνεις, άλλο παίρνεις. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι πολλοί, αλλά όσο και να τους αναλύσει κανείς σε πρόσωπα θα καταλήξει. Κι είναι φανερό ότι το καλοκαίρι αρκετοί θα φύγουν κι άλλοι τόσοι θα έρθουν. Μπορεί να μη βρισκόμαστε στο 2018, αλλά αλλαγές θα γίνουν και μάλιστα σημαντικές.
Τώρα προέχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κι απ΄ τον τρόπο που θα γίνει αυτό, θα εξαρτηθεί το εύρος των αλλαγών ως έναν βαθμό. Άλλο είναι να το πάρεις χάνοντας τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ κι άλλο αυξάνοντας τη διαφορά. Αυτό το γνωρίζουν κι οι παίκτες κι ο προπονητής.”
Καρπετόπουλος: Κάποιον να περπατάει στο νερό…

The post Χελάκης: “Άλλο πληρώνεις και άλλο παίρνεις” first appeared on RedNews.gr – Τα νέα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...