Τελευταία νέα
Μπάιντεν – Ερντογάν: “Αμ’ έπος αμ’ έργον”! FT: Οι ΗΠΑ ανάβουν το «πράσινο φως» για την πώληση 40 F-16 στην Τουρκία Η Ελλάδα κατέθεσε επίσημο αίτημα στις ΗΠΑ για την απόκτηση των F-35 Επιμένει στο αφήγημα του «ικανοποιημένου» Μητσοτάκη και της «αναδίπλωσης της Τουρκίας» το Μαξίμου Οικονόμου για Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέμματα από τη βουλή Οικονόμου κατά Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέματα και διαβολές Τσίπρας: Πολιτική απάτη η αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής -Ενσωματώνεται στους λογαριασμούς «Καρφιά» Τσίπρα στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη: «Λιοντάρια και εθνικόφρονες αλλά στην πράξη δειλοί απέναντι στην εθνική ευθύνη» Τσίπρας: Η Τουρκία οικειοποιείται το Αιγαίο – Ανησυχία για τα ανταλλάγματα που πήρε στο ΝΑΤΟ «Ξύλο» Τσίπρα σε Μητσοτάκη στη Βουλή: «Απάτη η εικονική αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής! Μας λέγατε λαϊκιστές, ξαφνικά έγινε παράνομη η ρήτρα; Είστε μεγαλόψυχοι; Πολιτικοί απατεώνες είστε!» ΝΑΤΟ: Ψυχροπολεμικό ανακοινωθέν για το νέο δόγμα-Άμεση απειλή Ρωσία-Στο κάδρο Κίνα Βαγγέλης Αποστόλου: Να αποσυρθούν οι άδειες και οι εγκρίσεις παραγωγών ΑΠΕ μέχρι τη σύνταξη του νέου χωροταξικού και των περιβαλλοντικών μελετών ΣΥΡΙΖΑ: «Κρεσέντο υποκρισίας» Γεωργιάδη η ΕΔΕ, για να ρίξει σε υπαλλήλους τις ευθύνες του για το «Turkaegean»

Χ. Γιαννούλης: Το τσίμπημα του σκορπιού στοιχείο της πολιτικής της ΝΔ

Ιούλιος 09,2021

Τοποθέτηση του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και αναπληρωτή τομεάρχη Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Χρηστου Γιαννούλη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου


Είναι δεδομένη η δυσανεξία των κυβερνητικών στελεχών στην κριτική και την αλήθεια. Αυτό φάνηκε και κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή, με τον κύριο Καραμανλή για άλλη μία φορά αντί για επιχειρήματα να επιστρατεύει την αλαζονεία και την απαξίωση.

Είναι δεδομένη η έλλειψη εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και στα κυβερνητικά στελέχη. Αυτό φάνηκε και κατά τη χθεσινή επίσκεψη του κυρίου Καραμανλή και της κυρίας Μενδώνη στο σταθμό Βενιζέλου του Μετρό, όταν πολίτης της Θεσσαλονίκης με δεικτικό και αιχμηρό τρόπο είπε «περπατάτε με σκυφτό το κεφάλι».

Με απύθμενο πολιτικό θράσος διαστρεβλώνουν το περιεχόμενο της απόφασης του ΣτΕ που δεν έκρινε παράνομη την λύση της παραμονής των αρχαίων, αλλά έκρινε πως και η λύση της απόσπασης είναι νόμιμη. Δεν υπέδειξε τη λύση της απόσπασης ως τη μοναδική.

Η ΝΔ θυμίζει τον σκορπιό που τσίμπησε τον βάτραχο του που ήταν ευεργέτης του. Και στην προκειμένη περίπτωση ευεργέτης ήταν ο λαός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τάσσεται επί της αρχής υπέρ της κύρωσης της Σύμβασης Παραχώρησης για την κατασκευή του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65)

Πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους ότι οι υποδομές και οι μεταφορές δεν έχουν κυβερνητική θητεία. Σπάνια ξεκινούν και ολοκληρώνονται στο πλαίσιο μίας κυβερνητικής θητείας. Γι αυτό απαιτείται μία εθνική στρατηγική, ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός.

Διαβάστε επίσης...