Τελευταία νέα
Elculture.gr

Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε πραγματικά μαζί… στο Athens Street Food Festival με μια παγωμένη μπύρα ΑΛΦΑ στο χέρι

Τα μαγιάτικα στεφάνια κρεμασμένα, η φύση στα ομορφότερά της και στο πρόγραμμα ήδη τα πρώτα μπάνια και οι ανοιξιάτικες βόλτες στην πόλη. Μάη καλώς ήρθες…
Ο μήνας – ανάσα μετάβασης προς το καλοκαίρι είναι εδώ και το ανοιξιάτικο mood του δίνει το ηχηρό σύνθημα… και τα φεστιβάλ ανοίγουν, οι συναυλίες ξεκινούν και τα event αρχίζουν να γεμίζουν το πολιτιστικό μας calendar για τους επόμενους μήνες. Η ευχή μία. Οι πολύχρωμες και δυνατές στιγμές από μελωδίες και θεάματα που τρέφουν την ψυχή, γεύσεις και μυρωδιές που μας ταξιδεύουν, να είναι περισσότερες και πιο απολαυστικές από ποτέ.
Μετά από δύο χρόνια παύσης ανοίγει τις πόρτες του ένα από τα μεγαλύτερα ανοιξιάτικα event, συνώνυμο με τον μήνα Μάιο από το 2016. Έχει άρωμα street food και αποτελεί τον Νο1 προορισμό των απανταχού foodies. Το Athens Street Food Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας επανέρχεται φέτος με την 5η κατά σειρά διοργάνωση για όλα τα ΠΣΚ του Μαΐου. Σύμμαχός του η μπύρα ΆΛΦΑ, που με δικό της spot είναι εκεί για να συνοδεύσει δροσερά τα γευστικά μας ταξίδια και να μας θυμίσει:
«Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε πραγματικά μαζί».

Πόσες φορές έχουμε βρεθεί σε μία παρέα και λίγο μετά τα πρώτα λεπτά ασυναίσθητα είμαστε όλοι καθηλωμένοι με το βλέμμα και το μυαλό στην οθόνη του κινητού; Πόσο συχνά χάνουμε την αξία της στιγμής με τους αγαπημένους μας απορροφημένοι από μηνύματα, ειδοποιήσεις, εικόνες και πληροφορίες που βομβαρδίζουν καθημερινά τον ψηφιακό μας κόσμο; Γιατί το «μαζί» πλέον δεν σημαίνει «πραγματικά μαζί»;
Ζούμε στην εποχή του phubbing με την απόσταση μεταξύ μας να μεγαλώνει, την digital πραγματικότητα να είναι σχεδόν αποκλειστικά η πραγματικότητά μας και στο κάδρο της να μην μπορούμε να γευτούμε την ουσία του «μαζί», να απολαύσουμε την κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε με κάποιον σε κάθε συνθήκη μακριά από οθόνες, συνειδητοποιώντας ότι είναι ανεκτίμητη.

Ας δώσουμε ραντεβού με την παρέα μας λοιπόν στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι για ένα ταξίδι σε γεύσεις από όλο τον κόσμο, γιατί η πιο ιδανική αφορμή για να γιορτάσουμε το «μαζί» δεν είναι άλλη από το φαγητό. Από το Μεξικό και τη Βραζιλία, στην Ιαπωνία και την Κίνα και από τις ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, την Ιταλία, την Ισπανία και φυσικά την Ελλάδα.
Το φετινό Athens Street Food Festival έχει ανάψει τους φούρνους του και μας υποδέχεται σε ένα πάρτυ από συνταγές «φαγητού του δρόμου» για όλα τα γούστα, τόσο για εμάς που θέλουμε να δοκιμάσουμε και να ανακαλύψουμε ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες για τον ουρανίσκο γεύσεις, όσο και για εκείνους που δεν θέλουν να πειραματιστούν με κάτι άλλο πέρα από την αγαπημένη τους street food επιλογή. Από το μενού του δεν λείπουν βέβαια και οι vegetarian και vegan προτάσεις, ενώ το Νο1 συνοδευτικό -συνοδοιπόρος του αγαπημένου φεστιβάλ των foodies τα τελευταία χρόνια- είναι η παγωμένη μπύρα ΑΛΦΑ.

Φέτος η ΑΛΦΑ μας προσκαλεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της στο Athens Street Food Festival, για να συνοδεύσουμε κατάλληλα τη street food επιλογή μας, με μπύρες ΑΛΦΑ κερασμένες και πολλές εκπλήξεις στο πρόγραμμα. Παράλληλα μας προκαλεί να μηδενίσουμε την απόσταση και να νιώσουμε το «πραγματικά μαζί» με τους αγαπημένους μας μέσα από μια mobile free εμπειρία. Με μία απλή κίνηση αφήνοντας το κινητό στην άκρη, κάνουμε τη στιγμή πιο δυνατή και ουσιαστική, απολαμβάνουμε τη μοναδική γεύση και τη δροσιά μιας μπύρας ΑΛΦΑ «πραγματικά μαζί» με την παρέα μας.

Ραντεβού στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. για τα ΠΣΚ του Μαΐου στο Athens Street Food Festival 2022 με μια παγωμένη μπύρα ΑΛΦΑ στο χέρι.
Κάθε στιγμή είναι μοναδική. Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε πραγματικά μαζί…

The post Όταν είμαστε μαζί, ας είμαστε πραγματικά μαζί… στο Athens Street Food Festival με μια παγωμένη μπύρα ΑΛΦΑ στο χέρι appeared first on ελculture.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...