Να υποβαθμίσει τα σχόλια που προκλήθηκαν μετά την αιχμή του για τους απόντες υπουργούς από τα 52α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας -μεταξύ των οποίων περιλαμβανόταν και ο Νίκος Δένδιας– προσπάθησε σήμερα Τετάρτη ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ανέφερε: «Ο κ. Δένδιας είχε υπουργικά καθήκοντα, ήταν σε σημαντική σύνοδο στη Βενετία. Εγώ έγραψα γι’ αυτούς που δεν ήταν. Γιατί κάθε φορά θα πρέπει εγώ να στοχοποιώ τον Δένδια; Επειδή άκουσα, δε, ότι είμαι απουσιολόγος, να πω ότι ήμουν καλός μαθητής μαθητής αλλά όχι απουσιολόγος».
Όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στους προεκλογικούς ανταγωνισμούς, απάντησε: «Τι κόντρα να έχω με τον Νίκο Δένδια; Εκείνος πολιτεύεται στη νότια Αθήνα και εγώ στη βόρεια. Μου είναι πολύ συμπαθής. Κύριος είναι. Είναι ευθυτενής. Το σχόλιό μου ήταν γενικό, πως όταν κάνουμε γενέθλια, καλό όλοι να είμαστε εκεί».
Όσον αφορά τον Κώστα Καραμανλή, αρνήθηκε οποιαδήποτε απόσταση ανάμεσα στον ίδιο και το κυβερνών κόμμα λέγοντας: «Στηρίζει απολύτως τη ΝΔ, είναι ΝΔ. Όλοι στη ΝΔ είμαστε καραμανλικοί».
Τέλος σχετικά με τον Αντώνη Σαμαρά, τόνισε: «Αισθάνομαι υπερηφάνεια γιατί συμμετείχα στην κυβέρνησή του. Χαίρομαι που στα βίντεο της ΝΔ υπήρχαν αναφορές στην κυβέρνηση Σαμαρά. Τα ενδεχόμενα, δεν έχουν νόημα να τα συζητάμε πριν γίνουν γεγονότα. Στην Ελληνική Δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου την έχουμε όλοι».
Διαβάστε περισσότερα
