Τελευταία νέα
Βέροια: Πυρκαγιά σε δασική έκταση κοντά στην Καστανιά Χατζηδάκης: “Έρχονται θετικές εξελίξεις στο ρεύμα- Δεν μιλάει κανείς για κατάργηση τεκμαρτού” Χάος σε πανηγύρι στη Βόνιτσα: 17χρονος μαχαίρωσε 20χρονο και οι θαμώνες ξυλοκόπησαν τον ανήλικο Ημαθία: Νεκρός 65χρονος από μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων – Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες Νέο χαράτσι στα μικροδέματα: Τι αλλάζει στις παραγγελίες από Temu, Shein και AliExpress Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: «Παλιόπαιδο ήταν, παλιόπαιδο παραμένει» – Γαλάζιος εκνευρισμός για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΕΛ.Α.Σ. στη ΔΕΘ πριν την ομιλία Μητσοτάκη Λάρισα: Στη ΜΕΘ με εγκεφαλική αιμορραγία 19χρονος – Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε στέκι νεαρών Κόντρα Κολυδά με το Forecast Weather: «Άλλο διαχειριστής ιστοσελίδας καιρού και άλλο μετεωρολόγος» Το πικρό φθινόπωρο των Ελλήνων!- Ο Σεπτέμβριος φέρνει ενέργεια-φωτιά και ασφυξία στην αγορά Γρεβενά: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Περιβόλι Τι Τζόλης, τι Τζολάκης… Η άλλη Ελλάδα των πολλών
Filathlos.gr

Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μανού Γκαρθία – «Να πάμε σε τελικό»!

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μανού Γκαρθία που ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του με τη φανέλα του Άρη.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Κάνσας Σίτι, η οποία μάλιστα κατέβαλλε ένα ποσό ως buy out προκειμένου να τον αποδεσμεύσει και ο Άρης που είχε κάνει τη σχετική προεργασία, τον έκανε ξανά δικό του.
Ο Μανού Γκαρθία έρχεται με αγωνιστικό ρυθμό, αφού έπαιζε με την ομάδα του Κάνσας, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να μπει άμεσα στις προπονήσεις ώστε να τεθεί στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου, ακόμη και για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Στις δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Άρη: «Το ήθελα πολύ να είμαι εδώ, το ήθελε και ο Άρης. Τώρα είμαι κουρασμένος από την πτήση, πετούσα για 24 ώρες αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.»
Για το ποιος ήταν ο πρώτος που τον πήρε τηλέφωνο όταν έκλεισε η συμφωνία: «Ο Μορόν με ρωτούσε συνεχώς αν θα γυρίσω. Του είπα ότι ναι θα γυρίσω στον Άρη. Ελπίζω τώρα που γύρισα και εγώ να δούμε ξανά τον καλό Μορόν.»

Για τη δεύτερη του θητεία στον Άρη και τους στόχους του τόνισε: «Διακαής πόθος είναι να πάμε σε έναν τελικό και να τον κερδίσουμε αυτή τη φορά. Από εκεί και πέρα, να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, να πλασαριστούμε στο γκρουπ των πρώτων ομάδων, να πρωταγωνιστήσει ο Άρης, και να συνεχίσει να μεγαλώνει και άλλο.»
Για το ότι είναι κουρασμένος τώρα και αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την επόμενη εβδομάδα: «Έκανα εκεί προπονήσεις, θα δούμε τώρα εδώ. Θα προπονηθώ, θα δει ο προπονητής σε τι κατάσταση είμαι, και θα κρίνει αυτός. Θα μιλήσουμε και θα δούμε πως είναι τα πράγματα»

Ο Γκαρθία που είχε στην τρέχουσα σεζόν 18 εμφανίσεις με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τος «κίτρινους».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...