Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας» «Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»
Tennis24.gr

Έγκυος η Καρολίν Γκαρσία: “Η οικογένεια μεγαλώνει”

Η Καρολίν Γκαρσία ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αυτή τη φορά μακριά από τα κορτ. Η πρώην τενίστρια ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.
“Η οικογένεια μεγαλώνει”, έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της, συνοδεύοντας την ανακοίνωση με φωτογραφία στο πλευρό του συζύγου της, του Ισπανού Μπόρχαν Ντουράν. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2025, και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας.

The family is growing pic.twitter.com/NFKV3LZNTg
— Caroline Garcia (@CaroGarcia) March 29, 2026

Η 31χρονη αθλήτρια, που γεννήθηκε στη Λιόν, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση τον Αύγουστο του 2025, βάζοντας τέλος σε μια αξιοσημείωτη καριέρα. Αν και δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο Grand Slam, σημείωσε σημαντικές επιτυχίες, με συνολικά οκτώ τίτλους WTA.
Σε παλαιότερες δηλώσεις της, ήδη από το 2018, είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες τενίστες στην προσωπική τους ζωή, τονίζοντας πως “είναι δύσκολο να διατηρήσεις μια σχέση όταν αγωνίζεσαι σε τόσο υψηλό επίπεδο”
Πλέον, αφήνοντας πίσω της τις απαιτήσεις του επαγγελματικού αθλητισμού, η Γαλλίδα φαίνεται έτοιμη να αφιερωθεί στην οικογενειακή της ζωή, ζώντας μια από τις πιο σημαντικές και ευτυχισμένες στιγμές της.
The post Έγκυος η Καρολίν Γκαρσία: “Η οικογένεια μεγαλώνει” appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...