Τελευταία νέα
Διευκρινίσεις Σιακαντάρη για τα περί συγκυβέρνησης: «Δεν μιλούσα για συμμαχία ΕΛΑΣ – ΠΑΣΟΚ με ΝΔ» Καμπανάκι για μονοπωλιακές πρακτικές και συγκεντρωτισμό στην ιδιωτική υγεία από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γεραπετρίτης: «Όποιος φωνάζει δεν είναι πάντα ο πιο ισχυρός – Η Ελλάδα έτοιμη για όλα τα σενάρια» Χρυσοχοΐδης: «Βραχιολάκι» σε όλους τους υπόδικους για ενδοοικογενειακή βία που τίθενται υπό περιοριστικούς όρους Ονόματα υποψηφίων βουλευτών με τον Αντώνη Σαμαρά Ο Τσίπρας στο Βελλίδειο με ανοιχτό τον «λογαριασμό»: Οι δύσκολες απαντήσεις που καλείται να δώσει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ Μαρία Κανελλοπούλου: «Δεν απαντώ όχι από αγένεια, αλλά από ανημποριά» – Το νέο μήνυμα μετά το τροχαίo Τα περίεργα μαθηματικά για το ηλεκτρικό ρεύμα: Πώς η μείωση 50% των χρεώσεων καταλήγει σε όφελος μόλις 1,5% Οργή από τους υγειονομικούς για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – «Άνθρακες ο θησαυρός» Θέουτα (παρα)καλεί… Βρυξέλλες Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Η υπόθεση της Κυριακής Γρίβα σημάδεψε την Αστυνομία – Βραχιολάκι στους παραβάτες ενδοοικογενειακής βίας» Αρβανίτης και Κουντουρά ζητούν από την Κομισιόν εγγυημένη χρηματοδότηση για τους μελισσοκόμους και μετά το 2027
Filathlos.gr

Έγραψε ιστορία με απίστευτη ανατροπή η Σαμπάχ

Η ευρωπαϊκή βραδιά της 25ης Αυγούστου 2026 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην ιστορία της Σαμπάχ, καθώς πέτυχε μια απίστευτη ανατροπή απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά, επικρατώντας με 5-2 στην παράταση και πήρε μια επική πρόκριση (6-4 συνολικό σκορ) στην League Phase του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Μια ομάδα που ιδρύθηκε μόλις το 2017, μέσα σε λιγότερο από μία δεκαετία κατάφερε να εξελιχθεί όχι απλά σε σημαντική δύναμη του αζέρικου ποδοσφαίρου, αλλά να ταξιδέψει στα αστέρια, με προπονητή τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας.
Η Χάποελ Μπερ Σεβά μπήκε καλύτερα και μόλις στο 10′ ο Ζλατάνοβιτς έκανε το 0-1, δίνοντας στους Ισραηλινούς ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης, καθώς το συνολικό σκορ πήγε στο 3-1. Η Σαμπάχ, όμως, δεν κατέρρευσε και στο 38′ ο Νουατσούκου ισοφάρισε σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Χάποελ Μπερ Σεβά χτύπησε ξανά. Στο 60′ ο Μιζράχι έκανε το 1-2 και η Σαμπάχ πλέον χρειαζόταν δύο γκολ για να στείλει το ζευγάρι στην παράταση. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 74′ ο Ραχμοναλίεφ μείωσε σε 2-2. Η Σαμπάχ τα έπαιξε όλα για όλα και στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας πέτυχε το 3-2 με τον Μουταλίμοφ έπειτα από ασίστ του Πούχαζ, ισοφαρίζοντας το συνολικό σκορ και στέλνοντας την πρόκριση στην παράταση.
Εκεί ήρθε η καθοριστική στιγμή. Στο 100′ ο Ντζιμπρίλ Ντιοπ της Χάποελ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και η Σαμπάχ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Με παίκτη παραπάνω, οι Αζέροι πήραν τον απόλυτο έλεγχο και βρήκαν το 4-2 στην παράταση με τον Εμπίνα και το 5-2 με τον Μίκελς, ολοκληρώνοντας μια μυθική ανατροπή και παίρνοντας την πρόκριση με 6-4 συνολικό σκορ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...