Τελευταία νέα
Μπελάδες για την Μπαρτσελόνα: Κλείνει ξανά το «Καμπ Νόου», κοντά στα 2,6 δισ. ευρώ τα χρέη του συλλόγου Reuters: Aπεσταλμένος του Πούτιν στις ΗΠΑ για συνομιλίες με την κυβέρνηση Τραμπ  Ισραήλ: Η εκλογική επιτροπή απέκλεισε από τις εκλογές του Οκτωβρίου τα δύο μεγαλύτερα αραβικά κόμματα Θάνατος Μαζωνάκη: Νοσηλεύτρια φέρεται να προειδοποίησε τη γιατρό, και εκείνη να επέμεινε στη διαδικασία Ο Παυλος Πολάκης “πυροβολεί” τον Αδωνι: «Είναι ντροπή για την χώρα – Καλούμε τον Μητσοτάκη να τον αποπέμψει» ΕΛ.Α.Σ.: Η Ελλάδα πρέπει να ανταγωνίζεται με γνώση, εξειδίκευση και τεχνολογία, όχι με χαμηλότερους μισθούς Ζελένσκι στον ΟΗΕ: Διατηρήστε τις κυρώσεις – Όταν η Ρωσία έχει λεφτά, λέει όχι στη διπλωματία Κάθε άλλο παρά σκέφτεται να αποσυρθεί ο 41χρονος Ρονάλντο: «Θα φτάσω τα 1.000 γκολ και θα κατακτήσω το Nations League» Μητσοτάκης σε ομογενείς των ΗΠΑ: «Θέλουμε την επόμενη εκλογή, για να αλλάξει η χώρα» Μωραΐτης για Σφακιανάκη: «Όταν ένας άνθρωπος έχει υποστηρίξει τη Χρυσή Αυγή, δεν μπορώ να το ξεχάσω» Θεώνη Κουφονικολάκου για εκλογές: Ή θα αυξηθεί το εισόδημα της πλειοψηφίας, ή θα συνεχιστεί το πάρτι των καρτέλ Φεστιβάλ ΚΝΕ: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η Μάγδα Φύσσα στην έκθεση για τους 200 της Καισαριανής [βίντεο]
Tennis24.gr

Έναρξη σχολής προπονητών Padel στην Ελλάδα

Ένα σημαντικό βήμα για την οργανωμένη ανάπτυξη του padel στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (20/7), καθώς ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία της πρώτης Σχολής Προπονητών Padel, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ).
Στη Σχολή συμμετέχουν 92 εκπαιδευόμενοι, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης, με στόχο να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την πιστοποίησή τους ως προπονητές padel.
Η δημιουργία της πρώτης Σχολής Προπονητών αποτελεί ορόσημο για το άθλημα στην Ελλάδα, καθώς θέτει τις βάσεις για την εκπαίδευση εξειδικευμένων προπονητών, την αναβάθμιση της προπονητικής διαδικασίας και την περαιτέρω ανάπτυξη του padel σε όλη τη χώρα.
Η επίσημη έναρξη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρώτα, καθώς και του Προέδρου της ΕΦΟΑ, Θεόδωρου Γκλαβά.
Η ΕΦΟΑ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι πρώτοι πιστοποιημένοι προπονητές θα αποτελέσουν τους πρωτοπόρους στην εξάπλωση και εξέλιξη του padel στην Ελλάδα.
Η έναρξη της Σχολής έρχεται σε μια περίοδο ιδιαίτερα σημαντική για το άθλημα, καθώς το padel συνεχίζει να γνωρίζει εντυπωσιακή ανάπτυξη διεθνώς, ενώ τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του εμφάνιση στους Μεσογειακούς Αγώνες, με την Ελλάδα να συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση.

The post Έναρξη σχολής προπονητών Padel στην Ελλάδα appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...