Τελευταία νέα
Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού Τηλεδιάσκεψη ηγετών για την προστασία ανηλίκων στο διαδίκτυο – Ευρωπαϊκή ηλικία ψηφιακής ενηλικίωσης πρότεινε ο Μητσοτάκης Μητσοτάκης για social media: Ανάγκη να υπάρξει ευρωπαϊκός μηχανισμός επαλήθευσης ηλικίας «Μονομαχία» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή: Τοξικότητα, Μυλωνάκης, υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο Κ. Πιερρακάκης από G7: Με κοινή δράση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις Αμερικανίδα συγκρίνει το σύστημα υγείας των ΗΠΑ με το ΕΣΥ – «Γκρεμίζει όλους τους μύθους», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης Σκληρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στην Πόπη Παπανδρέου Ο Ντίλιαν του Predator και ο Ντίλαν του Μητσοτάκη… Η Μαρία Καρυστιανού μετακομίζει στο Κολωνάκι
Newsit.gr

Ένταση με Κωνσταντοπούλου στη Βουλή την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη: «Καλώς ορίσατε στην αίθουσα, ήρεμα» της είπε ο Κακλαμάνης

Ένα ακόμα… επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (16.04.2026) στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το κράτος δικαίου, τους θεσμούς και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου.
Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει από τη θέση της, εκφράζοντας τη διαφωνία της με όσα έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προκαλώντας ένταση στην αίθουσα.
Δείτε εδώ live τη συζήτηση στην Βουλή. 
Η παρέμβασή της οδήγησε σε άμεση αντίδραση του προέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος της ζήτησε να επανέλθει στην τάξη, σε εμφανώς δηκτικό τόνο. 
«Ηρεμήστε, κυρία πρόεδρε, παρακαλώ. Καλώς ορίσατε στην αίθουσα, ήρεμα», της είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αφήνοντας σαφή αιχμή για το γεγονός ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ήταν παρούσα κατά την έναρξη της συνεδρίασης, αλλά προσήλθε στην Ολομέλεια αρκετή ώρα αργότερα.
Δείτε το στιγμιότυπο στο 27:30: 

Το στιγμιότυπο αποτύπωσε το κλίμα υψηλής έντασης που επικράτησε στη συνεδρίαση, με τη συζήτηση για το κράτος δικαίου να εξελίσσεται σε πεδίο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης.
To άρθρο Ένταση με Κωνσταντοπούλου στη Βουλή την ώρα της ομιλίας Μητσοτάκη: «Καλώς ορίσατε στην αίθουσα, ήρεμα» της είπε ο Κακλαμάνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...