Τελευταία νέα
Τι σημαίνει: Μπάλα Το τραγούδι της ημέρας: Great Expectation Δισκοκριτική: Μαρία Παπαγεωργίου, When Punk met Dub, Muse, T.I. Από το εργοστάσιο Κεράνη σε οικιστικό hub: Το σχέδιο ανάπλασης και το μέλλον της επιχειρηματικότητας Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου
Filathlos.gr

Έσταξε μέλι για τον Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς συνεχίζει να εντυπωσιάζει στους αγωνιστικούς χώρους παρά τα 40 του χρόνια, κερδίζοντας τον θαυμασμό όλων των οπαδών της Μίλαν.
Αυτό επιβεβαιώνει και ο Ιβάν Ράκιτιτς, που μίλησε με θαυμασμό για τον επί χρόνια συμπαίκτη του στην εθνική Κροατίας, τονίζοντας ότι ο Μόντριτς μπορεί να συνεχίσει το ποδόσφαιρο για ακόμη 2-3 χρόνια.
Αναλυτικά, ο Ράκιτιτς δήλωσε:
«Ο Λούκα είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους. Έχει απίστευτο πάθος και φυσική κατάσταση σαν νεαρό παιδί. Μπορεί να παίζει για τουλάχιστον άλλα δύο με τρία χρόνια.
Η Μίλαν δεν είναι τυχαία εκεί που βρίσκεται. Απομένουν αρκετά παιχνίδια και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες ποτέ. Ο Μόντριτς δεν τα έχει παρατήσει και έχει μεγάλη δίψα για τρόπαια. Είναι σπουδαίος, το κατάλαβα ακόμα και όταν τον αντιμετώπιζα ως αντίπαλο. Όταν τον γνώρισα από κοντά, διαπίστωσα πως έχουμε κοινά σημεία, όπως το ότι είμαστε πολύ απαιτητικοί».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...