Τελευταία νέα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη σκοτεινή επέτειο αντιτάσσουμε τον αισιόδοξο ορίζοντα μιας καλύτερης ζωής για όλους Τασούλας για 21η Απριλίου: «Η θλιβερή επέτειος μάς υπενθυμίζει ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη» Κυριάκος Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: «Στη σκοτεινή επέτειο, αντιτάσσουμε τον αισιόδοξο ορίζοντα μιας καλύτερης ζωής» Β.Κικίλιας: Οι λιμενικοί μας στην Κρήτη κάνουν τεράστια προσπάθεια για τη διαχείριση των μεταναστατευτικών ροών Τασούλας για το Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967: Η θλιβερή επέτειος μάς υπενθυμίζει ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη Δημοσκόπηση Interview: Μεγάλη πτώση της Ν.Δ. – Τρίτη η Καρυστιανού Κωνσταντοπούλου: Επίκαιρη ερώτηση για τη Δικαιοσύνη Βόμβα από Ιράν : Δεν έχει αλλάξει τίποτα-Είμαστε εκτός διαπραγματεύσεων Δημοσκόπηση Interview: Τρίτο το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού – Πτώση για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Πυκνό παρασκήνιο και «ζυμώσεις» για την άρση της ασυλίας των γαλάζιων βουλευτών – Η «γραμμή» του Μαξίμου Νίκος Καραχάλιος: ΝΔ στο 20-23% με 75-82 βουλευτές Δημοσκόπηση: Υποχωρεί η ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ και Λαζαρίδη – Τρίτο το κόμμα Καρυστιανού
Filathlos.gr

Έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Ικάρντι η Γουάντα Νάρα

Η Γουάντα Νάρα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Μάουρο Ικάρντι, επιχειρώντας να βάλει τέλος στην δημόσια αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει γύρω από τον χωρισμό τους και τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.
Σε τηλεφωνική παρέμβασή της σε ζωντανή εκπομπή, η Νάρα αποφάσισε να τοποθετηθεί ανοιχτά, τονίζοντας ότι δεν αντέχει άλλο την διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Όπως είπε, αισθάνθηκε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ειδικά μετά από τοποθετήσεις τρίτων που όπως υποστήριξε, βασίζονται σε ανακρίβειες και ψευδείς ισχυρισμούς.
Η ίδια ξεκαθάρισε ότι η περιουσιακή διευθέτηση με τον Ικάρντι έχει γίνει εδώ και τέσσερα χρόνια, με συμφωνία να χωριστούν μισά – μισά και υπογράφηκε στην Ιταλία. Υπογράμμισε μάλιστα πως, αν υπήρχε οποιαδήποτε παρατυπία ή οικονομική αδικία εις βάρος της, θα είχε ήδη κινηθεί νομικά, κάτι που όπως τόνισε δεν συνέβη ποτέ. Για τον λόγο αυτό, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες γύρω από ποσά, εξηγώντας ότι το ζήτημα δεν είναι οι αριθμοί, αλλά η ουσία.
Η Γουάντα Νάρα έδωσε, ωστόσο, μια ξεκάθαρη λύση για να τελειώσει όλη αυτή η διαμάχη: “Αν πληρωθούν οι διατροφές των κοριτσιών, το θέμα κλείνει και αποχαιρετάμε τους δικηγόρους”. Όπως ανέφερε, το ποσό που οφείλεται είναι υψηλό, καθώς περιλαμβάνει τόκους και επιβαρύνσεις, ενώ κάθε ημέρα καθυστέρησης αυξάνει ακόμα περισσότερο το χρέος, το οποίο πλέον έχει φτάσει σε πολύ μεγάλο ύψος.
Παράλληλα, άσκησε κριτική στο νομικό περιβάλλον του Ικάρντι, λέγοντας πως όσο παρατείνεται η κατάσταση, τόσο περισσότερο επωφελούνται κάποιοι, χωρίς να επιλύεται το πρόβλημα. Τόνισε ότι αυτή την στιγμή είναι η ίδια που καλύπτει έξοδα τα οποία, όπως είπε, θα έπρεπε να αναλαμβάνει ο πρώην σύζυγός της.
Κλείνοντας, η Νάρα υπογράμμισε ότι έχει καταφέρει να χτίσει μια ζωή ανεξάρτητη, βασισμένη στην δική της δουλειά. “Έχω μια υπέροχη ζωή γιατί την πληρώνω εγώ. Δεν ζω από τα χρήματα των παιδιών μου, το αντίθετο” ανέφερε χαρακτηριστικά, στέλνοντας ένα τελευταίο σαφές μήνυμα πως επιθυμεί λύσεις και όχι ατέρμονες δικαστικές διαμάχες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...