Τελευταία νέα
Γκιουλέρ: Η Αίγυπτος θα κέρδιζε 15.000 τ. χλμ. με συμφωνία θαλάσσιων ζωνών με την Τουρκία – Τι είπε για Ελλάδα Συνεργασία Ελλάδας και Νορβηγίας για την Καταπολέμηση της Παραπληροφόρησης Στη «σέντρα» όλο το ελληνικό μπάσκετ: Σαρωτικοί έλεγχοι σε παράγοντες και διαιτητές από την Αρχή για το Μαύρο Χρήμα Νίκος Δένδιας: Επικοινωνία με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων μετά την επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία Ο Βαγγέλης Τσάπας «σπάει» τη σιωπή του – O βασικός μάρτυρας στην υπόθεση που ταράζει το ελληνικό μπάσκετ – «Ό,τι κατέθεσα είναι πέρα για πέρα αληθινό» «Σερβία ή μαφία;»: Οι φοιτητές επιχειρούν να ανατρέψουν τον Βούτσιτς «Φλέβα διαφθοράς» στη Δικαιοσύνη: Θύελλα αντιδράσεων για τη δημόσια παρέμβαση του αντιεισαγγελέα ΑΠ και αδελφού του Γ. Φλωρίδη ΕΛΑΣ για Μονή Σινά: Σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης – Να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία Άκης Σκέρτσος: Υπάρχουν αναλογίες μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας; Μαρία Λεπενιώτη: «Αλίμονο αν η διαφθορά γίνει κανονικότητα» – Αιχμές για Predator και υποκλοπές, τι είπε για Τσίπρα Καλλιθέα: 35χρονη τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Εγκατέλειψε το σημείο ο οδηγός της μηχανής Παραδίδεται σε Αιγυπτιακά χέρια μετά από αιώνες η Μονή Σινά – Ο Αρχιεπίσκοπος Συμεών ανακοίνωσε ότι υπογράφει τη συμφωνία! ΕΛ.Α.Σ: Σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης – Να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία
Efsyn.gr

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Χριστίνα Πιτουρά

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών η δημοσιογράφος Χριστίνα Πιτουρά, όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας την ιδιαίτερη θλίψη του.
Η Χριστίνα Πιτουρά γεννήθηκε το 1962 στο Άργος. Έπειτα από την ολοκλήρωση των γυμνασιακών της σπουδών, παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας σε ιδιωτική σχολή. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της πορεία από την εφημ. «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» τον Ιανουάριο του 1984, αρχικά ως συντάκτης ελεύθερου ρεπορτάζ και στη συνέχεια ως συντάκτης υπουργείων Χωροταξίας, Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων καθώς και Δικαιοσύνης.
Το 1986 ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημ. «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ» ενώ το 1987 άρχισε η συνεργασία της με την εφημ. «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», εφημερίδες στις οποίες διετέλεσε επί χρόνια συντονίστρια του ελευθέρου ρεπορτάζ και των ανταποκριτών.
Η Χριστίνα Πιτουρά αφιέρωσε όλη την επαγγελματική της πορεία στον έντυπο Τύπο και διακρίθηκε για τις δημοσιογραφικές της έρευνες και αποστολές. Εργάστηκε με αίσθημα ευθύνης, επέδειξε απαράμιλλο ζήλο στην εργασία της και χαρακτηρίστηκε από το ήθος και την συναδελφική της συμπεριφορά.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον συνάδελφο Βασίλη Χιώτη και στα παιδιά τους Παναγιώτη και Μαριαλένα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...