Τελευταία νέα
Θ.Κοντογεώργης: Η δημοκρατία μας απαιτεί ενότητα και όχι αφορμές διχασμού Ο Μαρινάκης έβγαλε σε διαβούλευση την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών μετά από 3 δεκαετίες προσωρινής λειτουργίας Μαρινάκης: Κανόνες διαφάνειας και στα περιφερειακά κανάλια, βάζουμε τάξη σε εκκρεμότητα δεκαετιών Ο Ντόρα Μπακογιάννη αδειάζει τον Μακάριο Λαζαρίδη: Θα έπρεπε να παραιτηθεί Σ.Ζαχαράκη: Η εκπαίδευση δεν πρέπει να ακολουθεί την εποχή, αλλά να τη διαμορφώνει Στη Λέσβο ο Ανδρουλάκης για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Για την εμπρηστική επίθεση στην γκαλερί Eclectica στου Ψυρρή Επικαιρότητα: σκέψεις με ρίσκο…πάντα. Πως φτάσαμε στην εκεχειρία – γράφει ο Θ. Μαράκης Αρθρο του Αλέξη Τσίπρα: Ως πότε θα ανεχόμαστε την πιο κυνική και διεφθαρμένη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης ΠΑΣΟΚ για Μακάριο Λαζαρίδη: «Πόσο ακόμα ο Μητσοτάκης θα διατηρεί το προσωπικό του ρουσφέτι» Φάμελλος: Αν ο κ. Μητσοτάκης δεν διώξει τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι ίδιος και χειρότερος Βουλή: Προς κύρωση οι συμφωνίες της Ελλάδας με Ιταλία και Πολωνία για «την αμοιβαία προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών»
Filathlos.gr

ΑΕΚ: Ο Γιόβιτς πάτησε… γκάζι και ξεπέρασε τον Λιβάι Γκαρσία

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Λούκα Γιόβιτς ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στην ΑΕΚ σκοράροντας το δεύτερο τέρμα στο ματς με τον ΟΦΗ, οδηγώντας τη στην ανατροπή, που την ανέβασε στην κορυφή, με 37 βαθμούς.
Ο 27χρονος φορ με αυτό το τέρμα έφτασε τα 11 συνολικά στη φετινή σεζόν με την ΑΕΚ, σε 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας κατά μέσο όρο – περίπου – ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια.
Ο πρώτος φετινός σκόρερ της ομάδας του Μάρκο Νίκολιτς, μετρά 7 γκολ σε 13 ματς πρωταθλήματος, 3 σε 6 Conference League, και ακόμα 1 στην προκριματική φάση της διοργάνωσης. Μέχρι σήμερα, ο Σέρβος δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με αυτή του τη συγκομιδή ξεπέρασε τα 10 τέρματα του – περσινού πρώτου σκόρερ – Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έφυγε για τη Ρωσία και τη Σπαρτάκ Μόσχας, στα τέλη του Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...