Τελευταία νέα
Ηλεκτρικό δίκτυο: Γιατί η ανθεκτικότητα γίνεται ζήτημα εθνικής ασφάλειας Παπασταύρου: Οι βασικοί άξονες του σχεδίου για τη Δυτική Αττική – Αντιδιαβρωτικά έργα, αναδασωτέα τα καμένα «Χτύπημα» Φάμελλου για τα σπιτάκια ανακύκλωσης: Είναι καραμπινάτο κυβερνητικό σκάνδαλο Θεσσαλονίκη: «Άδειασε» η λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου – Το φαινόμενο που απειλεί άμεσα την πανίδα της περιοχής Δημοσκόπηση Reuters/Ipsos: Αντιδημοφιλής ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν – Oι Αμερικανοί αναμένουν περισσότερο χάος ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση επιχειρεί να μετατρέψει ένα πρωτοφανές φιάσκο σε πρωθυπουργική φιέστα Ινστιτούτο Τσίπρα για ΔΕΔΔΗΕ: Αυξάνονται οι χρεώσεις, αλλά η θωράκιση του δικτύου μένει πίσω Στον πυρηνικό δρόμο: Η νεοσυσταθείσα κυβερνητική επιτροπή, το lobbying της γαλλικής «ΔΕΗ» και το ελληνικό δίλημμα ΠΑΟΚ: Επίσημη η επιστροφή Γιαννούλη στη Τούμπα Νίκος Παππάς: Απένταξαν Canadair, drones και ελικόπτερα και οι πυροσβέστες μας παλεύουν τις φωτιές με τα νοικιάρικα Κυψέλη: Στη φυλακή ο 26χρονος για τη δολοφονία της Βρετανίδας – Τήρησε το δικαίωμα σιωπής ενώπιον της ανακρίτριας Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στρατηγική προτεραιότητα η βιομηχανία, στόχος μας το αναπτυξιακό άλμα»
Efsyn.gr

ΑΕΚ: Στα κιτρινόμαυρα ο πρωταθλητής Ουγγαρίας, Μιλάν Βιτάλις

Στην πέμπτη μεταγραφή της ενόψει της σεζόν 2026-27, προχώρησε η ΑΕΚ με την απόκτηση του Μιλάν Βιτάλις.
Ο Ούγγρος χαφ, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας του με την φανέλα της Γκιορ (Győri ETO) σε μια εξαιρετική σεζόν με 10 γκολ και 6 ασίστ σε 41 εμφανίσεις, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2030.
Φημολογείται πως η συμφωνία με την Ουγγρική ομάδα έκλεισε περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ο 24χρονος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας από τον Σεπτέμβριο του 2025.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιλάν Βιτάλις (Milán Vitális) με μεταγραφή από την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Győri ETO. Ο Ούγγρος διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2030.
Ο Μιλάν Βιτάλις γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2002 στην πόλη Nyíregyháza. Άρχισε την επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα του από την Győri ETO στα 17 του χρόνια και αγωνίστηκε με τα χρώματά της μέχρι το 2023, οπότε και εντάχθηκε στη Dunajská Streda της Σλοβακίας, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το τέλος του 2024.
Στις αρχές του 2025 επέστρεψε στην Győri ETO και σε αυτόν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο της παρουσίας του στην ουγγρική ομάδα αναδείχθηκε σε ηγετική μορφή (46 συμμετοχές, 12 γκολ, 6 ασίστ) κατακτώντας ως αρχηγός το πρωτάθλημα Ουγγαρίας 2025-26. Παράλληλα ψηφίστηκε MVP της σεζόν στο ουγγρικό πρωτάθλημα.
Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ είναι στέλεχος της Εθνικής Ουγγαρίας και έχει αγωνιστεί μαζί της σε 8 αγώνες.
Μιλάν, καλώς ήρθες στην ΑΕΚ. Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την Ομαδάρα Μας!»

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...