Τελευταία νέα
Μαρινάκης για τις επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «H ανοχή είναι το λίπασμα της ανομίας» Υπό ελληνική παρακολούθηση αγγελοκαρχαρίας – Είναι από τα πιο απειλούμενα είδη καρχαριών παγκοσμίως Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα Ο υπερτυφώνας «Μπάβι» απειλεί νησιά των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Καραμέρος Νέα απόπειρα δραπέτευσης από τη δομή – κολαστήριο της Σιντικής ΕΛΑΣ: Το νέο πολιτικό σπίτι της Κεντροαριστεράς αδειάζει την Κουμουνδούρου Γιώργος Καραμέρος: Παραιτείται από τη βουλευτική του έδρα – «Στήριξα εξαρχής τον Αλέξη Τσίπρα» Εκλογικό θρίλερ στο Περού: Η δεξιά Φουχιμόρι κέρδισε με λιγότερες από 50.000 ψήφους διαφορά – Προσέφυγε στη δικαιοσύνη ο Σάντσες Η κωμόπολη της Αργολίδας που έχει γίνει παγκόσμιος προορισμός «ήσυχης» πολυτέλειας H Τέιλορ Σουίφτ και o Τράβις Κέλσι αντάλλαξαν όρκους αγάπης – Τους πάντρεψε ο Άνταμ Σάντλερ Στην Αρχαία Ολυμπία το Συμπόσιο της Σύμης με τη σφραγίδα του Ιδρύματος Ανδρέα Γ. Παπανδρέου
Goalpost.gr

ΑΕΛ Novibet: Τηλεδιάσκεψη Νταβέλη, Στυλιανού για την επόμενη μέρα – Τότε λήγει η διορία

Εξελίξεις υπάρχουν στο ιδιοκτησιακό μέτωπο της ΑΕΛ Novibet, καθώς πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αχιλλέα Νταβέλη, και τον επιχειρηματία Ζήση Στυλιανό, ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, στη συζήτηση συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Λάμπρος Ιωακείμ, με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν το αμοιβαίο ενδιαφέρον και την πρόθεσή τους να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες.
Ξεκινά ο οικονομικός έλεγχος
Το επόμενο βήμα αφορά την υπογραφή συμφωνητικού εμπιστευτικότητας, ώστε ανεξάρτητοι ελεγκτές να εξετάσουν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και να διαπιστώσουν την ακρίβεια των δηλωμένων υποχρεώσεων.
Παράλληλα, επισημάνθηκε πως η διαδικασία του ελέγχου θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να υπάρξει σαφής εικόνα για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας.
Από την πλευρά του, ο Ζήσης Στυλιανός δεσμεύτηκε ότι θα γνωστοποιήσει οριστικά την απόφασή του πριν από την καταληκτική ημερομηνία της 28ης Ιουνίου, ξεκαθαρίζοντας αν θα προχωρήσει στην κατάθεση πρότασης για την απόκτηση της ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
 “Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet επιβεβαιώνει ότι σήμερα Σάββατο 20/6 και ώρα 12.30, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των κ. Αχιλλέα Νταβέλη και του υποψήφιου επενδυτή κ. Ζήση Στυλιανού, με την συμμετοχή και συμβολή του προέδρου της ερασιτεχνικής, κ. Λάμπρου Ιωακείμ.
Οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τις καλές προθέσεις τους και το αμοιβαίο ενδιαφέρον και αποφάσισαν να υπογράψουν άμεσα ένα συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, βάσει του οποίου ανεξάρτητοι ελεγκτές θα τρέξουν τον απαραίτητο έλεγχο όλων των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet.
Οι εμπλεκόμενοι συμφώνησαν επίσης, πόσο αναγκαίο και σημαντικό είναι να αποφανθούν οι ειδικοί έως την Παρασκευή 26 Ιουνίου, για την εγκυρότητα ή μη των δηλωμένων υποχρεώσεων.
Από την πλευρά του ενδιαφερόμενου είναι γνωστό ότι υπάρχει δωρεάν παραχώρηση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet από την απερχόμενη διοίκηση και ότι το μοναδικό ζητούμενο είναι η παροχή εγγυήσεων από πλευράς του για τις υποχρεώσεις.
Ο υποψήφιος επενδυτής κ. Ζήσης Στυλιανός δεσμεύτηκε σε κάθε περίπτωση ότι θα αποσαφηνίσει οριστικά το ενδιαφέρον του πριν τη λήξη της καταληκτικής ημερομηνίας, που είναι η Κυριακή 28 Ιουνίου.
Εξυπακούεται ότι το ενδιαφέρον του κ. Στυλιανού δεν είναι αποκλειστικό και δεν δεσμεύει την ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet για οποιαδήποτε άλλη πρόταση επενδυτών, εφόσον αυτή προκύψει έως το τέλος της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη που μπορεί να προκύψει“.
Το άρθρο ΑΕΛ Novibet: Τηλεδιάσκεψη Νταβέλη, Στυλιανού για την επόμενη μέρα – Τότε λήγει η διορία εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...