Τελευταία νέα
«Ο πατέρας μου χειρουργήθηκε σε απλό δωμάτιο, όχι σε χειρουργείο. Του έκοψαν το δάχτυλο χωρίς καμία προετοιμασία» ! Σοκαριστική αποκάλυψη Γιάννη Καλλιάνου Βελόπουλος: Η δήλωση Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η συνεργασία μας με την Εκκλησία ήταν και παραμένει στενή – Πιο επίκαιρα από πότε τα λόγια Ιερώνυμου» Κατακεραυνώνει ο Νίκος Παππάς τον Τριαντόπουλο: «Θα δεχθείτε την άρση της ασυλίας σας για να πάτε στη Δικαιοσύνη για τα Τέμπη;» Μιλένα Αποστολάκη: Η συγκάλυψη συνεχίζεται – Άλλο ένα εμπόδιο στην ευρωπαϊκή εισαγγελία από την κυβέρνηση Μητσοτάκη Γερμανία και ΕΕ: Στήριξη εγκλημάτων και καταστολή Ιερώνυμος: «Δεν θα κάνουμε αυτό που λέει ο Βελόπουλος» Οργή πατέρα θύματος των Τεμπών: “Δώσανε 700 χιλιάρικα για τη συγκάλυψη του αιώνα και όχι 200 για την τηλεδιοίκηση – Απαιτώ σαν Έλληνας πολίτης την άρση της βουλευτικής ασυλίας και του Πλεύρη και του Μιχάλη Παπαδόπουλου και της Ζωής Ράπτη και του Τριαντόπουλου” Καταστροφικές οι επιπτώσεις της ΕΕ για Ελλάδα και εργαζόμενους Θέατρο παραλόγου Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ «Η δήλωση Ιερώνυμου εργαλειοποιείται προεκλογικά από τον Μητσοτάκη» απαντά ο Βελόπουλος Κασσελάκης στον Σρόιτερ: «Θα είμαστε πρώτοι … Είμαστε πολύ κοντά με τον Τσίπρα»

ΑΚΕΛ:Αντί να απολογηθούν για την αστυνομική καταστολή συνεχίζουν να σέρνουν ανθρώπους στα δικαστήρια

Μάιος 14,2022

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου ΑΚΕΛ, Γιώργου Κουκουμά

Η έναρξη της δίκης των 11 πολιτών που διαδήλωναν το Φεβρουάριο 2021 στο πάρκο Κολοκάση στη Λευκωσία, υπενθυμίζει ότι η κυβέρνηση αντί να απολογείται για την αστυνομική καταστολή την οποία όλοι καταδίκασαν τότε, συνεχίζει να εξαπολύει εκδικητικές διώξεις και να σέρνει ανθρώπους στα δικαστήρια.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι, όπως προειδοποιούσε επίμονα τότε το ΑΚΕΛ για τα διατάγματα της κυβέρνησης Συναγερμού, μόλις πρόσφατα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκρινε ότι η καθολική και παρατεταμένη απαγόρευση των διαδηλώσεων συνιστά δυσανάλογο και συνεπώς απαράδεκτο μέτρο. Πόσο δε μάλλον αν αποδειχθεί ότι το κράτος εξαντλεί την αυστηρότητα του επιλεκτικά και αναλόγως αν οι διαδηλώσεις είναι αντικυβερνητικές ή όχι.

Οι δημοκρατικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα του λαού μας είναι αδιαπραγμάτευτα και όλοι έχουμε χρέος να επαγρυπνούμε για αυτά απέναντι σε μια κυβέρνηση που προ πολλού διολισθαίνει σε πρακτικές καθεστώτος.

light logo
Aνορθωτικο Kόμμα του Eργαζόμενου Λαού/ΚΥΠΡΟΥ

Διαβάστε επίσης...