Τελευταία νέα
Αχαΐα: Πήγαν να σβήσουν φωτιά στην αυλή του και επιτέθηκε στους πυροσβέστες Πολάκης: Επανήλθα για τρίτη φορά στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ- Επίδειξη αναξιοπρέπειας από Φάμελλο Συνταγματική αναθεώρηση: χωρίς «γέφυρες» κυβέρνηση και αντιπολίτευση – η βουλή μπαίνει στην τελική ευθεία των ψηφοφοριών Απειλούν τη ζωή του Χαριτάτου – Τι απαντά ο δημοσιογράφος Βουλή: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος ΣΥΡΙΖΑ: Κάλπες το Σάββατο για νέο Πρόεδρο – Πολάκης και Δούρου υποψήφιοι Νέα τραγωδία στη Λέσβο: Δύο νεκρές σε τροχαίο στο ίδιο σημείο με το δυστύχημα του Μαΐου [βίντεο] Ο Πολάκης επανήλθε για… τρίτη φορά στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: «Επίδειξη μικρότητας από τον Φάμελλο του εξώστη» Συνεδριάζει την Πέμπτη, υπό τον Μητσοτάκη, το κυβερνητικό συμβούλιο οικονομικής πολιτικής Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην Εγνατία Οδό στην Ελευθερούπολη Καβάλας Βρετανία: Συνελήφθη άνδρας που απείλησε μέσω ανάρτησης να πυροβολήσει τον Φάρατζ Μαρφίν: Αναφέρεται ως δράστης άτομο που τότε ήταν στη φυλακή – «Στη φυλακή χωρίς στοιχεία»
Efsyn.gr

Ακραίο περιστατικό στη Βρετανία: Άνδρας κατηγορείται ότι πέταξε 3χρονο σε κλουβί με κροκόδειλους

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Βρετανία ως ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού ένα 3χρονο αγοράκι κατέληξε στον περίβολο των κροκοδείλων, σε έναν ζωολογικό κήπο της κεντρικής Αγγλίας και υπέστη πολύ σοβαρά τραύματα.
Η αστυνομία του Κέμπριτζσιρ είπε ότι έλαβε κλήσεις για ένα «συμβάν» στο Johnsons ⁠of Old Hurst, έναν ζωολογικό κήπο κοντά στο Χάντινγκτον, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να βρεθεί το παιδί στο κλουβί των ερπετών.
Το αγοράκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Ένας 30χρονος άνδρας συνελήφθη.
«Σε αυτό το στάδιο, μιλάμε με ανθρώπους που βρίσκονταν στον ζωολογικό κήπο την ώρα αυτού του αλγεινού συμβάντος, για να κατανοήσουμε τις συνθήκες. Δεν νομίζουμε ότι ο συλληφθείς και το παιδί γνωρίζονται μεταξύ τους», είπε η επιθεωρήτρια Βέριτι ΜακΚάν.
Ο ζωολογικός κήπος στον ιστότοπό του αναφέρει ότι είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, το ενδιαφέρον της οποίας για την προστασία του περιβάλλοντος οδήγησε σε «πάθος για τους κροκόδειλους». «Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τη φάρμα κροκοδείλων μας εδώ, στο Johnsons of Old Hurst, ώστε να γίνουμε μέρος αυτής της αξιοσημείωτης προσπάθειας για τη διατήρηση του περιβάλλοντος», ανέφερε ο ιστότοπος.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...