Τελευταία νέα
Αλέξης Τσίπρας στο Μουσείο Γουλανδρή – Η επίσκεψη στην έκθεση του Γιάννη Ψυχοπαίδη και το βραβείο με τον Ζάεφ 2019-2026: “Γαλάζια μαργαριτάρια” αλαζονείας και κυνισμού υπουργών και βουλευτών Υεμένη: Μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά των Χούθι – Οι αντάρτες λένε ότι έπληξαν εγκαταστάσεις της Saudi Aramco Θαλάσσιος συνωστισμός “Πυρά” της αντιπολίτευσης με αφορμή την ανάρτηση του Κ. Μητσοτάκη Ραχιτικές δικαιολογίες, πυώδεις θεωρίες Θ. Δαβάκης στην 107η επέτειο απελευθέρωσης της Ξάνθης: Χρέος μας η διατήρηση της ιστορικής μνήμης Χωρίς εθνική πυξίδα ΕΛ.Α.Σ.: «Πέρασαν στο πανεπιστήμιο, αλλά δεν μπορούν να σπουδάσουν» – Πυρά κατά Μητσοτάκη για το κόστος διαβίωσης Πυρκαγιά στην περιοχή Καταφύλλι Καρδίτσας – Επιχειρεί και ένα ελικόπτερο Κ. Τασούλας: “Οι αξιώσεις για τις γερμανικές επανορθώσεις είναι ενεργές, είναι νόμιμες, απαράγραπτες και διεκδικήσιμες” Πού πας, καραβάκι, με καπετάνιο τον Μητσοτάκη;
Efsyn.gr

Αλέξης Τσίπρας: Από το Περιστέρι στον Economist

Στους πολίτες επιστρέφει εκ νέου ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από ένα σύντομο, πλην όμως αναγκαίο διάλειμμα συγκρότησης των κομματικών οργάνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη θα μιλήσει στο Περιστέρι, στον μεγαλύτερο δήμο της δυτικής Αθήνας, μιας περιοχής – προπύργιο δηλαδή κατά την προηγούμενη δεκαετία.
Την Παρασκευή, όμως, ο Αλέξης Τσίπρας αλλάζει ακροατήριο. Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός είχε την τιμητική πρόσκληση να κλείσει εκείνος τις τριήμερες εργασίες (8-10 Ιουλίου) του συνεδρίου του Economist, που θα πραγματοποιηθεί στο “Grand Resort Lagonissi”.
Σήμερα, το μεσημέρι, υπενθυμίζεται, τέλος, τρία στελέχη πρώτης γραμμής της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για τα επτά χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη: Φραγκίσκος Κουτεντάκης (τομεάρχης Οικονομικών), Διονύσης Τεμπονέρας (τομεάρχης Εργασίας) και Θεώνη Κουφονικολάκου (εκπρόσωπος Τύπου) θα μιλήσουν για την «επταετία Μητσοτάκη –επτά χρόνια ψέματα, χαμένες ευκαιρίες, διαφθορά». Στις 12.30, στην ΕΣΗΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...