Τελευταία νέα
Τσουκαλάς για πληθωρισμό: Η κυβέρνηση δεν θέλει να συγκρουστεί με τα ολιγοπώλια – Αδιάψευστη η αποτυχία της “Κόκκινα δάνεια”: Επίθεση ΠΑΣΟΚ για “ημίμετρα” και “εξαπάτηση πολιτών” – Τι απαντά η κυβέρνηση Μεταναστευτικό: Το ακροδεξιάς κοπής μέτρο καταδικασμένο επιχειρησιακά και νομικά Μαρινάκης: “Καμία συζήτηση δεν πρέπει καν να ανοίξει” για αυξήσεις στους βουλευτές Δέσμιοι των χρεών τους οι Αμερικανοί Π. Μαρινάκης: Καμία συζήτηση δεν πρέπει καν να ανοίξει για αυξήσεις στους βουλευτές ΕΕ: Αυστηρή απάντηση στις ΗΠΑ από την Κομισιόν για το ντίζελ – «Απορρίπτουμε οποιαδήποτε απαγόρευση» Αραμπατζή: Καταγγελία για botox και έλεγχος στο ιατρείο της βουλεύτριας της ΝΔ Ισπανία: Με κατσαρόλες στους δρόμους ενάντια στις εξώσεις – Στη Βουλή η ψηφοφορία για τα μέτρα Σάντσεθ Παπασταύρου από Μέγαρα: Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή για την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αττικής Συρίγος για την Κάσο: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω» – «Έχω δύο ιδιότητες» – Υπερασπίζεται την επιλογή της Αθήνας απέναντι στα τουρκικά πολεμικά Ο Μαρινάκης «αδειάζει» Συρίγο: «Δεν υπήρξε καμία υποχώρηση στην Κάσο»
Tennis24.gr

Αλεξαντρόβα: «Προσπάθησα να είμαι πολύ επιθετική στις επιστροφές»

Η Εκατερίνα Αλεξαντρόβα αποκάλυψε το αγωνιστικό πλάνο με το οποίο έφτασε στη μεγάλη νίκη κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα στο Τορόντο. 
Η Ρωσίδα επέλεξε να πάρει μεγάλα ρίσκα στις επιστροφές, γνωρίζοντας ότι το σερβίς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα όπλα της Λευκορωσίδας. Παράλληλα, μίλησε αναλυτικά για την πληρότητα του παιχνιδιού της Σαμπαλένκα και τη δυσκολία που αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλος όταν προσπαθεί να προσαρμοστεί στις συνεχείς αλλαγές ρυθμού της.
«Προσπαθούσα να παίξω πιο επιθετικά στις επιστροφές γιατί για μένα ένιωθα ότι το σερβίς της είναι το μεγάλο όπλο της. Αν μπορούσα να δημιουργήσω κάποια πίεση στις επιστροφές, ειδικά στο πρώτο σερβίς, αυτό θα με βοηθούσε, για να κερδίσω μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα, απλώς για να παίξω την μπάλα πιο γρήγορα, ώστε εκείνη να μην έχει τόσο πολύ χρόνο μετά το σερβίς.»
«Μερικές φορές λειτουργούσε, αλλά φυσικά μου κόστισε και πολλά λάθη. Αλλά νομίζω ότι αυτό με βοήθησε πολύ, γιατί στο δικό μου σερβίς προσπαθούσα απλώς, να βάλω την μπάλα μέσα και απλώς να ξεκινήσω τον πόντο. Αλλά στο δικό της σερβίς προσπαθούσα απλώς να είμαι εξαιρετικά επιθετική».
Η Ρωσίδα εξήγησε τι είναι αυτό που κάνει τόσο δύσκολη την αντιμετώπιση της Λευκορωσίδας, τονίζοντας ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει τομέας του παιχνιδιού στον οποίο να μην μπορεί να προσφέρει λύσεις.
«Έχει εκπληκτικό σερβίς, επιστροφές. Μπορεί να κάνει εκπληκτικά χτυπήματα και από τις δύο πλευρές, τόσο με το forehand όσο και με το backhand. Μπορεί να παίξει drop-shots σοτ και βολέ. Οπότε, ουσιαστικά, μπορεί να κάνει τα πάντα.»
«Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη γι’ αυτό, ότι, δηλαδή, δεν πρόκειται να υπάρξουν κάποιοι εύκολοι πόντοι ή εύκολα χτυπήματα. Οπότε σε κάθε πόντο που παίζεις, πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένη και απόλυτα προετοιμασμένη για οτιδήποτε.»
WTA NATIONAL BANK OPEN SINGLES DRAW | SCHEDULE (-7h)
The post Αλεξαντρόβα: «Προσπάθησα να είμαι πολύ επιθετική στις επιστροφές» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...