Ο Κάρλος Αλκαράθ επέστρεψε στην Ισπανία κρατώντας στα χέρια του το πιο σημαντικό τρόπαιο της καριέρας του. Ο 21χρονος Ισπανός προσγειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/2) στο αεροδρόμιο “Αδόλφο Σουάρες – Μαδρίτη Μπαράχα”, προερχόμενος από τη Μελβούρνη, όπου λίγες ημέρες νωρίτερα κατέκτησε για πρώτη φορά το Australian Open και έγραψε ιστορία ως ο νεαρότερος τενίστας που ολοκλήρωσε ποτέ το Career Grand Slam.
Ο Νο1 του κόσμου, έφτασε στην ισπανική πρωτεύουσα έπειτα από ένα ταξίδι σχεδόν 24 ωρών. Στο πλευρό του βρίσκονταν ο πατέρας του και ο αδελφός του, Άλβαρο, ενώ στο αεροδρόμιο τον περίμεναν εκατοντάδες εκπρόσωποι των ΜΜΕ που κατέκλυσαν τον χώρο για να καταγράψουν την άφιξή του.
✈ La LLEGADA de ALCARAZ a MADRID como un PASAJERO MÁS pic.twitter.com/8A6ccXcESn
— Diario AS (@diarioas) February 3, 2026
Παρά την κόπωση, ο Αλκαράθ στάθηκε για λίγα λεπτά μπροστά στις κάμερες, ζητώντας διακριτικά χώρο από την έντονη παρουσία των δημοσιογράφων. “Είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενος. Θα το γιορτάσω στο σπίτι, εκεί όπου νιώθεις καλύτερα”, δήλωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι δεν υπήρξαν περιθώρια για πανηγυρισμούς στην Αυστραλία, καθώς “το σώμα δεν άντεχε άλλο.”
Θυμίζουμε ότι ο Αλκαράθ έχει ήδη αποσυρθεί από το indoor 500αρι τουρνουά στο Ρότερνταμ, επιθυμώντας να ξεκουραστεί μέχρι να επιστρέψει και πάλι στο Tour.
The post Αλκαράθ: Επέστρεψε στην Ισπανία με το τρόπαιο (vid) appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
