Τελευταία νέα
Σίφνος: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την τραγική πτώση του ελικοπτέρου – Η απώλεια ελέγχου και η βουτιά στο έδαφος Το συγκινητικό «αντίο» του Τάισον σε Κωνσταντέλια: «Ο κόσμος είναι δικός σου και πρέπει να σε γνωρίσει, μάγε!» Η Ακαδημία Αθηνών για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Τσουκαλά: «Σπουδαίος στοχαστής, σημαίνων κοινωνικός φιλόσοφος» Εργα Διονυσίου Λαυράγκα σε CD Πύρινο μέτωπο στη Θήβα – Στη μάχη με τις φλόγες τρία εναέρια μέσα Ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τον Έμπολα: Ανεξέλεγκτη η επιδημία, υψηλός ο κίνδυνος διεθνούς εξάπλωσης ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: Το έργο του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του Ελικόπτερα: Επείγουσα οδηγία της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας για ελέγχους στα Bell 206 μετά την τραγωδία στη Σίφνο Βρέθηκε η 48χρονη οδηγός που έκανε αναστροφή με λεωφορείο στην Αθηνών- Σουνίου Νέα κίνηση στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ η Νίνα Κασιμάτη ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη» Σίφνος: Τι αναφέρει η Αστυνομία για την πτώση του ελικοπτέρου – Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλων ατόμων
Filathlos.gr

Αλλάζει ξανά η EuroLeague;

Αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η EuroLeague, αναφορικά με την τελική σύνθεση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη λίγκα τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Η μοναδική θέση, από τις 20 συνολικά που παραμένει ακόμη ανοικτή είναι εκείνη της Μονακό, με ισπανικά δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν πως οι Μονεγάσκοι θα αποχωρήσουν από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα αγωνιστούν στο EuroCup, λόγω των πολλών και σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετούς μήνες.
Τη θέση της αναμένεται να πάρει η Μπεσίκτας, η οποία έφτασε μέχρι τους τελικούς του φετινού EuroCup, χάνοντας τον τίτλο από την Μπουργκ.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις εντός της Euroleague Basketball για το ενδεχόμενο το πρωτάθλημα της νέας σεζόν να διεξαχθεί με 19 και όχι με 20 ομάδες!
Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως οι αγωνιστικές θα μειωθούν στις 36 από 38, ενώ σε κάθε «στροφή» θα υπάρχει μία ομάδα που θα έχει ρεπό, με τα «day off» κάθε συλλόγου να φτάνουν τα δύο κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.
Ένα σενάριο που ομολογουμένως θα δώσει μια κάποια λύση στο γεμάτο και απαιτητικό πρόγραμμα των ομάδων, αποφορτίζοντας το καλεντάρι και δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία για μερικές «ανάσες» μέσα στη χρονιά.
Οι τελικές αποφάσεις και φυσικά οι οριστικές ανακοινώσεις για όλα τα παραπάνω ζητήματα θα παρθούν και θα ανακοινωθούν στις 26 του μήνα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της λίγκας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...