Τελευταία νέα
Καραμανλής: Ας μου φέρουν ένα χαρτί που να προειδοποιεί για μεγάλο δυστύχημα ΣΥΡΙΖΑ-Ευρωψηφοδέλτιο: Οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσουν τη μάχη για τις ευρωεκλογές Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσουν τη μάχη για τις ευρωεκλογές – Όλη η λίστα Καραμανλής για Τέμπη: «Έχω πολιτική ευθύνη και γι’ αυτό και παραιτήθηκα αμέσως – Είμαι στη διάθεση των Αρχών για εξηγήσεις» Γενέθλια και ορκωμοσία σήμερα για τον Στέφανο Κασσελάκη ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη για Μπρατάκο – Παπασταύρου: Και αυτή η κρίση αγγίζει ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου Μετά την πρόταση δυσπιστίας το Μαξίμου ψάχνει τους αντικαταστάτες Μπρατάκου και Παπασταύρου: Επικρατέστεροι Μυλωνάκης και Παπαθάνασης Σ. Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή Μητσοτάκης: Δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο – Καμία συγκάλυψη στα Τέμπη, ανιστόρητος ο Κασσελάκης Κασσελάκης: «Κύριε Μητσοτάκη, διοικείτε μία οργάνωση υπό διάλυση – Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση» Αμόκ Μητσοτάκη με τυφλές επιθέσεις κατά πολιτικών αρχηγών, κομμάτων, Συγκροτημάτων Τύπου και επιχειρηματιών! Διολίσθηση σε άκρατη συνωμοσιολογία και ούτε μια κουβέντα συνριβής για τους 57 νεκρούς στα Τέμπη

Αλ.Τσιπρας:”Η σημερινή μέρα είναι η υπενθύμιση ότι πρέπει να χτίσουμε μια κοινωνία δίκαιη, αλληλέγγυα και συμπεριληπτική για όλους και όλες.”

03/12/20

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μετα την επισκεψη του σημερα στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών Με Αναπηρία (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας και με αφορμη την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ανεφερε τα εξης:

“Η παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, όπως όμως και κάθε ημέρα, οφείλει να μας κινητοποιεί όλους στην κατεύθυνση της οριστικής εξάλειψης του αποκλεισμού και των διακρίσεων.

Για την ένταξη των ανάπηρων συμπολιτών μας σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής.

Για να κάνουμε  τις πόλεις μας πιο φιλόξενες και προσβάσιμες.

Για να άρουμε τους αποκλεισμούς από την υγεία, την εκπαίδευση, τον  πολιτισμό, την εργασία.

Δυστυχώς κατά τη διάρκεια της πανδημίας τα ανάπηρα άτομα, οι χρόνιοι ασθενείς και οι οικογένειες τους βρέθηκαν για άλλη μια φορά σε καθεστώς εξαίρεσης. Με οδυνηρές συνέπειες.

Η διαχείριση της πανδημίας από τους πολέμιους του κοινωνικού κράτους, όξυνε ακόμα περισσότερο υπαρκτά προβλήματα για τα πιο ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού.

Όμως μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή δημοκρατία δε μπορεί να αφήνει κανένα πολίτη στο περιθώριο.

Η σημερινή μέρα είναι η υπενθύμιση ότι πρέπει να χτίσουμε μια κοινωνία δίκαιη, αλληλέγγυα και συμπεριληπτική για όλους και όλες.”

Επίσκεψη Τσίπρα στο ΠΙΚΠΑ Βούλας -Τον υποδέχθηκε η Δ. Μιχαηλίδου

Διαβάστε επίσης...