Τελευταία νέα
Βουλή: Ένταση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας – Αποχώρησε το ΠΑΣΟΚ Ξέσπασμα Πολάκη για Γεωργιάδη: «Βγάλε τον σκασμό ακροδεξιό παρτάλι, είσαι η συνέχεια των δοσίλογων» Αμερικανικοί κολοσσοί: Οι μέτοχοι πλουτίζουν, οι εργαζόμενοι απολύονται Βουλή:Ένταση με Κωνσταντοπούλου -“Δεν είναι ώρα για γλυκά” Ημαθία: Κτηματικές διαφορές στο μικροσκόπιο των Αρχών για το φονικό στην Κουλούρα – Στον εισαγγελέα ο 47χρονος Οι δηλώσεις Τραμπ «εκτοξεύουν» ξανά το πετρέλαιο – Σε υψηλό δύο εβδομάδων οι τιμές Δημήτρης Παπαστεργίου: Δεν ξυπνάω το πρωί με το μυαλό στον Τσίπρα – Να μην ξαναπαίξουμε τη χώρα στα ζάρια Άμεση ανάλυση: Γιατί ο Μητσοτάκης έβαλε το casus belli στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ Βελόπουλος: Κατέθεσε μήνυση κατά του Γεωργιάδη για όσα είπε περί χρηματισμού του Τσίπρα Τραμπ: «Συμπαθώ τον Ερντογάν – Η Τουρκία είναι πολύ ισχυρή, θέλει να πάρει τα F-35» [βίντεο] Τον Μάιο κοίταξε τον Καμπράλ ο Παναθηναϊκός Ολυμπιακός: Πρώτο τεστ απέναντι στη Ράκοφ
Paron.gr

Ανάρτηση Στέφανου Παραστατίδη στα Κοινωνικά Δίκτυα – “Σκιά στο αδιάβλητο των πανελλαδικών”

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Στέφανου Παραστατίδη, Βουλευτή Κιλκίς και υπεύθυνου ΚΤΕ Παιδείας ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής
Η καταγγελία: Σε Εξεταστικό Κέντρο, κατά την εξέταση του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας, υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις με τα ίδια θέματα στα οποία είχαν εξεταστεί, την προηγούμενη ημέρα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. 
Η ερώτηση στη βουλή (θα συζητηθεί Παρασκευή): Εγείρονται σοβαρά ζητήματα αδιάβλητου, διαφάνειας και ίσης μεταχείρισης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ενώ προκαλεί προβληματισμό και η διαχείριση του περιστατικού από τα αρμόδια όργανα. Ζητείται από το Υπουργείο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το περιστατικό, να ενημερώσει αν έχει διαταχθεί διοικητικός έλεγχος και να διευκρινίσει εάν αποφασίστηκε η χορήγηση βαθμολογίας 100/100 στους συγκεκριμένους υποψηφίους.
Μετά την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για κοινοβουλευτική λογοδοσία και 38 -ολόκληρες- ημέρες μετά το συμβάν το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει το συμβάν και τη διαταγή για ΕΔΕ. Κάτι που όφειλε να κάνει από την πρώτη ημέρα καθώς πλήττεται το κύρος των Πανελλαδικών εξετάσεων ως προς το αδιάβλητο της διαδικασίας και την ίση μεταχείριση όλων των υποψηφίων. 
Το ερώτημα παραμένει: αποφασίστηκε χορήγηση βαθμολογίας 100/100 σε συγκεκριμένους υποψηφίους για το συγκεκριμένο μάθημα και από ποιους; 

The post Ανάρτηση Στέφανου Παραστατίδη στα Κοινωνικά Δίκτυα – “Σκιά στο αδιάβλητο των πανελλαδικών” appeared first on ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...