Τελευταία νέα
Επιμένει ο Κασσελάκης κατά Τσίπρα: Θα πάρει μονοψήφια ποσοστά – Δεν ξέρω καν αν θα φτάσει στις εκλογές Γεωργιάδης για τα 200.000 ευρώ στον Κουλκουδίνα: «Δεν ήταν βουλευτής της ΝΔ όταν πήρε την επιδότηση» Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Οι αγώνες που προσπάθησε να στήσει ο Κορομηλάς – Τι αναφέρει το ένταλμα σύλληψης Ρόδος: Συνελήφθη 36χρονος έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του για βιασμό Κασσελάκης: Ο Τσίπρας θα πάρει μονοψήφια ποσοστά Ν. Κασιμάτη: Μια ανάσα από το ΠΑΣΟΚ Ο Πάνος Καμμένος προαναγγέλλει επιστροφή στην πολιτική μετά τις εκλογές: «Δεν θα επιτρέψω συγκυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ» Τέλος εποχής για την Oxford Street του Λονδίνου: Γίνεται πεζόδρομος, το σχέδιο ανάπλασης και οι αλλαγές Κ. Τασούλας: Ελευθερία με ασφάλεια, ειρήνη, προκοπή και ευημερία Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιαννακόπουλος του «Χωριάτικου» καταδικάστηκε επί Σαμαρά και αφέθηκε ελεύθερος επί Τσίπρα Ανδρουλάκης για Λούλα: «Μεγάλη πολιτική νίκη για τον βραζιλιάνικο λαό η επανεκλογή του» Και οι Διοικητικοί Δικαστές αποδοκιμάζουν τον Β. Φλωρίδη: Δεν προσαρμόζουμε την κρίση μας στις απόψεις ανωτέρων
Efsyn.gr

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στην Κόνιτσα – Καπνοί έχουν καλύψει την περιοχή

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στην Κόνιτσα. Η πυρκαγιά που έκαιγε επί πολλές ημέρες στο βουνό της Τραπεζίτσας ψηλά πάνω από την Κόνιτσα, αναζωπυρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι και επεκτάθηκε στη συνέχεια, παρά τις μεγάλες προσπάθειες κατάσβεσης. Ανησυχητικός είναι ο καπνός που έχει καλύψει όλη την περιοχή και ήδη με μήνυμα από το 112 από το πρωί της Κυριακής οι κάτοικοι έχουν λάβει συστάσεις να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να μην εισπνέουν τους καπνούς.
Τεράστια είναι η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων που έρχονται από πολλές περιοχές από την Ήπειρο, αλλά και την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Κέρκυρα και την Πάτρα.
Από το Σάββατο το απόγευμα ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο οι δυνάμεις κατάσβεσης και πλέον στην επιχείρηση συμμετέχουν πάνω από 60 οχήματα και 170 πυροσβέστες μαζί με 30 εθελοντές από τους δασικούς συνεταιρισμούς της περιοχής και τον ορειβατικό σύλλογο, καθώς και η ειδική ομάδα drone της Ηπείρου ενώ μηχανήματα έχουν διαθέσει η Περιφέρεια, ο Δήμος Κόνιτσας και ο Στρατός για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών. Το μεγάλο βάρος αντιμετώπισης της φωτιάς λόγω του δύσβατου της περιοχής, το δίνουν τα εναέρια μέσα και συμμετέχουν κατά διαστήματα 13 πτητικά μέσα (Canadair, ελικόπτερα και Air tractor).
 
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...