Τελευταία νέα
«Κακές τέχνες»: Όσα δεν θα ήθελε ποτέ να ζήσει ένας διευθυντής μουσείου Προσγείωση ελικοπτέρου στο Σαρακήνικο: Το νομικό κενό και η εισαγγελική παρέμβαση Η Γερμανία καταγγέλλει «καθημερινό υβριδικό πόλεμο» εναντίον της – Ανέτοιμη η Ευρώπη για επιθέσεις με drones Νέα αποχώρηση στην «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: «Απολυταρχικά προσωποπαγές κόμμα» Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος Μαρία Καρυστιανού: Νέα αποχώρηση με βολές για «διευθυντήριο» και «σφουγγοκωλάριους» στην «Ελπίδα» Παππάς: ”Το σχέδιο σίγασης του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε-Ο Τσίπρας αρνήθηκε τη συνεργασία” Παππάς: «Απέτυχε το σχέδιο πολιτικής σίγασης του ΣΥΡΙΖΑ» Ζελένσκι: Πάνω από 50.000 Βορειοκορεάτες στρατιώτες θα πολεμήσουν στο πλευρό της Ρωσίας  Πάρος: Αφέθηκε ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar, στην πισίνα του οποίου πνίγηκε το 4χρονο παιδί Άδωνις Γεωργιάδης για την επίθεση σε νοσηλεύτρια στον Ερυθρό Σταυρό: «Κάτω τα χέρια από το προσωπικό του ΕΣΥ» Νίκος Σοφιανός: «Σύγκρουση με την πολιτική που κοστολογεί τις λαϊκές ανάγκες»
Filathlos.gr

Ανακοίνωσε τον Τι Τζέι Σορτς η Βαλένθια

Η Βαλένθια ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τι Τζέι Σορτς.
Οι νυχτερίδες με ένα σύντομο βίντεο στα social media καλωσόρισαν τον 28χρονο γκαρντ, ο οποίος και αποχώρησε μετά από έναν χρόνο παρουσίας στον Παναθηναϊκό.
Ο άλλοτε παίκτης της Παρί αναμένεται να αποτελέσει τον νέο ηγέτη του ισπανικού συλλόγου, σε μια μεταβατική σεζόν μετά την αποχώρηση πολλών κορυφαίων παικτών που ξεχώρισαν φέτος.
Με τον Παναθηναϊκό ο Σορτς κατέγραψε 8 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ κατά μέσο όρο σε σύνολο 42 αγώνων στην Euroleague.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...