Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Filathlos.gr

Ανακοίνωσε τους Γκαλεάνο και Καραγκέα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ενισχύει την Β’ ομάδα του συλλόγου, καθώς ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Άξελ Γκαλεάνο και Αντριάν Καραγκέα.
Ο Γκαλεάνο είναι γεννημένος στην Παραγουάη και ανήκει στην Σαν Λορέντζο με την οποία κατέγραψε τρία γκολ σε 20 συμμετοχές την περασμένη σεζόν. Είναι παίκτης του Δικέφαλου του Βορρά ως δανεικός με δυνατότητα αγοράς.
Ο Γκαραγκέα υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2028 και είναι μεσοεπιθετικός. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ντιναμό Βουκουρεστίου και είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ρουμανίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
“Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές έρχονται για να ενισχύσουν την μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ Β.
Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός Αντριάν Καραγκέα, γεννημένος το 2005, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2028 με δυνατότητα επέκτασης ενός επιπλέον χρόνου. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία Τζίκα Χάτζι, μόλις στα 16 του μετακόμισε στην Ιταλία και στη Σασουόλο και το καλοκαίρι του 2024 επέστρεψε στη Ρουμανία για την Ντιναμό Βουκουρεστίου, με την οποία κατέγραψε 35 συμμετοχές και δύο τέρματα.
Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ρουμανίας.
Ο 20χρονος εξτρέμ Άξελ Γκαλεάνο έρχεται ως δανεικός με δυνατότητα αγοράς. Είναι γεννημένος στην Παραγουάη το 2006 κι εκπαιδευμένος στην Club Sportivo San Lorenzo, με την οποία κατέγραψε 20 συμμετοχές και τρία γκολ την περασμένη σεζόν”. σεζόν”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...