Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Vipnews.gr

Αναστασία: «Στον χώρο γνώρισα όμορφους αλλά και “άσχημους” ανθρώπους»

Αναστασία: Η 5ετής επαγγελματική ενασχόληση με τον χώρο την έχει κάνει να καταλάβει πως αυτό που μετράει περισσότερο είναι ο κόσμος
Την Αναστασία υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show, με τη νεαρή τραγουδίστρια να μιλά για τα μέχρι τώρα χρόνια της καλλιτεχνικής της πορείας.
Αναστασία: «Πέρυσι ένιωσα πιεσμένη και στενοχωρημένη»
Όπως επισημαίνει, η 5ετής επαγγελματική ενασχόληση με τον χώρο την έχει κάνει να καταλάβει πως αυτό που μετράει περισσότερο απ’ όλα είναι η επαφή με τον κόσμο.
«Μου φαίνεται απίστευτο ότι έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που το “Αμαρτίες” έγινε viral στο TikTok. Μπορεί να γνωρίσεις πολύ ωραίους ανθρώπους αλλά και “άσχημους” ψυχικά. Πάνω από όλα έχει να κάνει για εμένα η επαφή μου με τον κόσμο.
Ό,τι κάνω βγαίνει από τη ψυχή μου, δεν μου αρέσει να προσποιούμαι κάτι που δεν είμαι», δηλώνει η Αναστασία.
«Πέρυσι ένιωσα πιεσμένη και στενοχωρημένη. Ένιωθα συνεχώς μια απογοήτευση. Πάντα φοβάμαι να μην κάνω κάτι και χαλάσω όσα έχτισα. Δεν ζούσα τη στιγμή και την επιτυχία μου για να μη χάσω αυτό που έχω.
Άκουγα να λένε συνεχώς για εμένα “είναι ένα πυροτέχνημα που θα σκάσει”. Εγώ προσπαθούσα να είμαι ήρεμη και να κάνω αυτό που αγαπώ και να μην γίνει αυτό που λένε, το να μην υπάρχω του χρόνου», εξομολογείται ανοιχτά η νεαρή τραγουδίστρια.
The post Αναστασία: «Στον χώρο γνώρισα όμορφους αλλά και “άσχημους” ανθρώπους» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...