Τελευταία νέα
ΕΛ.Α.Σ. για «Ανακαίνιση Κατοικίας»: «14.000 κατοικίες της κυβερνητικής εξαγγελίας μένουν εκτός» Στην ΕΛ.Α.Σ και επίσημα ο Συμεών Κεδίκογλου – Το βίντεο που ανάρτησε ΚΚΕ: «Η μεταφορά των Patriot στη Σούδα επιβεβαιώνει τον κίνδυνο εμπλοκής» Λαϊκές αγορές: Τι αλλάζει στη σήμανση των προϊόντων και στους πάγκους Ουκρανία: Στη δίνη σκανδάλων και πολιτικής κρίσης ο Ζελένσκι – Η δημόσια αμφισβήτηση και η «βόμβα» για εκλογές Μύκονος: Συνελήφθη 23χρονος έπειτα από καταγγελία 18χρονης τουρίστριας βιασμό Συμεών Κεδίκογλου: “Έλα να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι για τη δική μας Ιθάκη” Δίκη Meta: Oργισμένοι γονείς θυμάτων έξω από το δικαστήριο απαιτούν δικαίωση για τα παιδιά τους [εικόνες – βίντεο] Αντίδραση Άγκυρας στο χωροταξικό για τις ΑΠΕ: «Δεν επηρεάζει τη νομική θέση της Τουρκίας σε ζητήματα του Αιγαίου» Η Τουρκία προκαλεί ξανά: Επαναφέρει τα περί «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο με αφορμή τα ελληνικά πάρκα ΑΠΕ Γερμανία: Συνεληφθη δεύτερος Ουκρανός για συμμετοχή του στη δολιοφθορά των αγωγών Nord Stream Χαλκιδική: Ζητάνε και τα ρέστα οι πολίτες με τις «ρεζερβέ» ομπρέλες – «Δεν γίνεται να την ανεβάζω κάθε μέρα στο σπίτι» [βίντεο]
Indicator.gr

Ανατροπή για τη Μαρία Καρυστιανού: Αντίκτυποι και μετεκλογικές συνεργασίες

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού με άλλο κόμμα, ο Θανάσης Αυγερινός, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.
Ειδικότερα, ερωτηθείς αν η Ελπίδα για τη Δημοκρατία θα μπορούσε να συνεργαστεί μετεκλογικά και να συγκυβερνήσει με κάποιο κόμμα, ο δημοσιογράφος και στέλεχος του κόμματος της κ. Αυγερινός ανέφερε πως «το εθνικό συμφέρον είναι πάνω κι από τις ζωές μας, είναι μια αρχή που συμμερίζομαι κι εγώ. Αυτό σημαίνει ότι όλα θα κριθούν από το πώς θα τοποθετηθεί το κίνημα αυτό και ποια δύναμη θα του δώσει ο ελληνικός λαός, έτσι ώστε να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα. Αυτός είναι ο μπούσουλας. Είναι προφανές ότι τίποτα δεν αποκλείεται, ο ελληνικός λαός είναι κυρίαρχος, αυτός αποφασίζει, αυτός θα υποδείξει σε όλους μας νέα και παλαιά κόμματα τον τρόπο που θα πορευτούμε. Είναι προφανές ότι ζητάμε από τον ελληνικό λαό την μεγαλύτερη δυνατή στήριξη», συνέχισε ο κ. Αυγερινός.
Αναφερόμενος στη στάση που κρατούν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, απέναντι στην «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», ο κ. Αυγερινός τόνισε πως «δυσκολεύομαι να σχολιάσω την στάση πολλών συγγενών που έχουν χάσει τα παιδιά τους ή συγγενείς τους σε αυτή την τραγωδία. Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι αξίζει να είμαστε πιο προσεκτικοί στα συμπεράσματά μας. Διάβασα την ανάρτηση της κυρίας Ντόλκα, η οποία κάλεσε τη Μαρία Καρυστιανού «να τους φάει τα συκώτια». Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει αρκετή αποφασιστικότητα σε μεγάλη μερίδα συγγενών οι οποίοι μπορεί να μην είναι τόσο γνωστοί και προβεβλημένοι, αλλά υποστηρίζουν την προσπάθεια της Μαρίας Καρυστιανού».
Εν συνεχεία, ο κ. Αυγερινός γνωστοποίησε πως θα υπάρξουν συνεντεύξεις σε κεντρικά ΜΜΕ, εκτός δηλαδή από την παρουσία του κόμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θα υπάρξουν στελέχη μας που θα εμφανίζονται το επόμενο διάστημα. Και φυσικά θα υπάρχει η διαβούλευσή με τον λαό μας συνολικά, με τους πολίτες καθώς στην ιστοσελίδα μας θα αρχίσουν να εμφανίζονται στο επόμενο διάστημα πακέτα θέσεων δηλαδή κομμάτια του προγράμματος που βρίσκεται υπό διαμόρφωση», συνέχισε.
The post Ανατροπή για τη Μαρία Καρυστιανού: Αντίκτυποι και μετεκλογικές συνεργασίες appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...