Τελευταία νέα
Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου δέκα στρέμματα Hellenic Train: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση και η κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια–Ασπρόπυργος Πυρκαγιά στην περιοχή Λειψύδριο του Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια μέσα Νέα Αριστερά: Ζητά παραίτηση Φαραντούρη και ανάκληση της μετάθεσης της συζύγου του στη ΜΕΑ Τσουκαλάς σε ΝΔ: Ζητά διαγραφές για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ και την παραίτηση Ντόκου Ο Σπύρος Δρίτσας στην «Εφ.Συν.»: «Από το ΕΣΥ της ταλαιπωρίας στο ΕΣΥ της φροντίδας» Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο για 250η επέτειo: Ευκαιρία να αναδειχθεί η δυναμική της σχέσης Ελλάδας – ΗΠΑ Μήνυμα Καρόλου για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις κοινές μας αξίες» Τελεσίγραφο Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη για τη σύζυγο Φαραντούρη: «αν δεν δημοσιοποιήσει τα έγγραφα αποπέμψτε τον» Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες της Αττικής – Πώς θα είναι ο καιρός την Κυριακή [βίντεο] Ο Λαζαρίδης ζητά εξηγήσεις και μηνύει τον Φαραντούρη: Τι απάντησε ο ευρωβουλευτής για την σύζυγό του Η διπλωματική αποτυχία του Θ. Ντόκου για την προσέγγιση Ελλάδας – Ανατ. Λιβύης και πώς η Τουρκία «κέρδισε»
Efsyn.gr

Ανδρουλάκης από Κάσο: «Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που υπηρετεί με αποτελεσματικότητα τα εθνικά μας συμφέροντα»

Βολές κατά της κυβέρνησης από την Κάσο (την οποία επισκέπτεται σήμερα) εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Μεταξύ άλλων εστίασε στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας, το οποίο (όπως τόνισε) έχει «παγώσει», καλώντας τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τον λαό για το χρονιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου.
Υπογράμμισε επίσης ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να πετύχει την καταδίκη της Τουρκίας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, σχετικά με το δόγμα περί «Γαλάζιας Πατρίδας».
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Ανδρουλάκη:
«Εδώ, από την ηρωική Κάσο, ένα νησί με σπουδαία ιστορική και γεωπολιτική αξία για την πατρίδα μας, στέλνουμε καθαρό μήνυμα: Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως αδιαπραγμάτευτος είναι ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.
Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας ως ένα έργο στρατηγικής σημασίας. Και είναι. Όμως, το έργο έχει παγώσει. Και οφείλει να ενημερώσει τον ελληνικό λαό ποιο είναι το πλήρες χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου και πόντισης του καλωδίου.
Όπως οφείλει να πετύχει την καταδίκη της Τουρκίας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την προσπάθεια νομοθέτησης του παράνομου δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας» από την Τουρκική Εθνοσυνέλευση.
Η χώρα μας δεν χρειάζεται μία κυβέρνηση, που υπηρετεί επικοινωνιακούς σχεδιασμούς. Αλλά μία κυβέρνηση που υπηρετεί με αποτελεσματικότητα τα εθνικά μας συμφέροντα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...