Τελευταία νέα
Υπουργικό Συμβούλιο τη Δευτέρα: Στο επίκεντρο οι μειώσεις τιμών – Τα βασικά θέματα της ατζέντας Όλυμπος: Πώς έγινε η τραγωδία – Η μοιραία πτώση του 40χρονου στη χαράδρα Διχασμός στη ΝΔ: Η ρήξη Μητσοτάκη, Καραμανλή και Σαμαρά και η μάχη για την επόμενη ημέρα Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Τρεις πυροβολισμοί και το κίνητρο – Το περιστατικό του 2024 που εξετάζουν οι Αρχές Τα παραμορφωτικά κάτοπτρα της αμετανόητης αυταπάτης μας Οκτώ πικρές αλήθειες για την σχέση funds κόκκινων δανείων, βρώμικων δικηγορικών γραφείων και ελληνικών τραπεζών Σ. Αρναούτογλου: Όταν ο νεότερος ψαράς είναι 42 ετών, το πρόβλημα δεν είναι πια μόνο ο λαγοκέφαλος Τσουκαλάς: Τα «ήρεμα νερά» με την Τουρκία τελείωσαν – Η αδράνεια και η υποχωρητικότητα δεν είναι επιλογή ΣΥΡΙΖΑ: “Από τις 30.000 χρυσές λίρες για την πριγκίπισσα Σοφία, στα 13 δισ. του Μητσοτάκη” Το «μπράβο» του Πολάκη στον Σπίρτζη για το άρθρο του στην «Εφ.Συν.» Νέα απάντηση Ακρίτα σε Άδωνι: «Διεστραμμένα τα ρουφιανογυαλιά, διεστραμμένοι κι αυτοί που τα φοράνε» Μετά από έξι ημέρες και ένα story Madonna, ο Μητσοτάκης θυμήθηκε και τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά
Libre.gr

Ανδρουλάκης: “Ντέρμπι θα είναι μεταξύ Τσίπρα και Ανδρουλάκη, όχι με Μητσοτάκη”

Αντέκρουσε ο Θάνος Πλεύρης τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας περί «ντέρμπι» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ντέρμπι θα είναι μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Ανδρουλάκη. Έχει γίνει και στα πρωταθλήματα, να ξεκαθαρίζει η πρώτη θέση και να παλεύουν για τη δεύτερη. Δεν το λέω με ειρωνικό τρόπο. Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν αμφισβητείται η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Σίγουρα δεν βρίσκεται σε επίπεδο που μπορεί κάποιος να μιλήσει για αυτοδυναμία. Ποιος είναι ο στόχος μας; Ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα είναι ντέρμπι, ο κ. Ανδρουλάκης λέει ότι θα κερδίσει, η κ. Καρυστιανού δεν αποκλείει την αυτοδυναμία, αφού έχουν όλοι αυτοί αυτές τις φιλοδοξίες, εμείς που είμαστε πέριξ του 30% δεν μπορούμε να έχουμε μια φιλοδοξία ότι μπορούμε να πείσουμε περισσότερους ψηφοφόρους ότι πρέπει να είμαστε πρώτο κόμμα με αυτοδυναμία;», είπε και πρόσθεσε: «Το να είσαι 7 χρόνια κυβέρνηση θα είχες μια φθορά. Δεν μιλάμε αν θα είμαστε πρώτο κόμμα, αλλά αν θα έχουμε αυτοδυναμία. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος αναγνωρίζει όσα έχουμε κάνει».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...