Τελευταία νέα
Μαρινάκης: Η πρόταση Ανδρουλάκη για 4ήμερη εργασία οδηγεί σε “λουκέτα” επιχειρήσεων, ανεργία, ακρίβεια ΠΑΣΟΚ κατά Κακλαμάνη για την αναβολή της συνεδρίασης για τις ανεξάρτητες αρχές: «Οι μάσκες έπεσαν» Φαραντούρης: Επιστολή αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Αριστερά- Προσχωρεί στους Ευρωσοσιαλιστές Σδούκου: Αυτά που προτείνει ο Ανδρουλάκης για το εργασιακό είναι “ξεπέτα” Άγκυρα για συμμαχία Ελλάδας και Γαλλίας: «Καμία στρατιωτική συνεργασία κατά της Τουρκίας δεν θα πετύχει» Τετραήμερη εργασία προτείνει το ΠΑΣΟΚ – Αντιδράσεις από Κεραμέως και Γεωργιάδη Τουρκία: Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Δένδια για τους πυραύλους Γιαννακοπούλου: Να δούμε τι θα πει ο Τσίπρας με το rebranding, δεν είμαι δογματική και αρνητική Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τον Κακλαμάνη για «αντιθεσμική μεθόδευση» και «ευθεία συνεννόηση με το Μαξίμου» Μαρινάκης: Πρωταρχικός στόχος η συνεχής αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών Πολιτική αντιπαράθεση για το θέμα του ΕΣΥ μεταξύ Α. Γεωργιάδη, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΟΕΝΓΕ Γεωργιάδης: Ο Ανδρουλάκης δεν μιλάει καλά αγγλικά – Τρεχαγυρευόπουλος τα περί 4ημερης εργασίας
Newsauto.gr

Αντονέλι: Μπορώ το πρωτάθλημα!

Ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για τον φετινό τίτλο ενώ η F1 επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα στην δράση με το GP του Μαϊάμι.

Ο νεαρός Ιταλός έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής τα προγνωστικά και με δύο νίκες σε τρεις αγώνες φιγουράρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος οδηγών.

Πριν την έναρξη της σεζόν -και καθώς είχε γίνει εμφανές ότι η Mercedes θα διέθετε το καλύτερο πακέτο- πολλοί είχαν χρίσει τον Τζορτζ Ράσελ ως φαβορί για τον τίτλο. Ωστόσο ο Αντονέλι πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του στην Σαγκάη, ενώ δύο εβδομάδες μετά κέρδισε και στην Ιαπωνία. Από την άλλη ο Ράσελ έχει κερδίσει μόνο στον εναρκτήριο αγώνα της Μελβούρνης μέχρι στιγμής και στο Sprint της Κίνας.

Μπορεί ο Κίμι να είχε και την εύνοια της τύχης στους δύο αγώνες που κέρδισε, καθώς ο Ράσελ είχε αντιμετωπίσει τεχνικό πρόβλημα στο Q3 της Κίνας ενώ και στην Ιαπωνία το αυτοκίνητο ασφαλείας έσωσε τον αγώνα του Κίμι. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Ιταλός αποδίδει πολύ καλύτερα από ότι στην περσινή. πρώτη σεζόν του στο σπορ.

Μπορώ να κερδίσω

Όπως είναι λογικό ο Αντονέλι απολαμβάνει την εξέλιξη αυτή και μιλώντας στην Bild έδωσε την δική του οπτική για την φετινή σεζόν αλλά και για το πώς διαχειρίζεται την μάχη του πρωταθλήματος με τον ομόσταβλό του, Τζορτζ Ράσελ.

«Είναι εύκολο να χάσεις την συγκέντρωσή σου και να παρασυρθείς όταν όλοι μιλούν καλά για εσένα» είπε. «Αλλά έχω επίσης παρατηρήσει ότι οι προσδοκίες από μένα έχουν αλλάξει δραστικά» συμπλήρωσε.

Για να διαχειριστεί αυτή την πίεση, ο Κίμι αποκάλυψε ότι αποφεύγει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια των αγώνων. Και μιλώντας για τις πιθανότητές του να κατακτήσει τον φετινό τίτλο οδηγών αποπνέει μια ήρεμη αυτοπεποίθηση.

«Η εμπειρία είναι η μεγαλύτερη αδυναμία μου σε σύγκριση με οδηγούς όπως ο Τζορτζ, αναμφίβολα. Δεν μπορείς να το αγοράσεις αυτό», εξήγησε ο Αντονέλι. «Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είχα πολύ καλές πιθανότητες αν μου δινόταν η ευκαιρία. Εργάζομαι προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και πολλά χρόνια και η πρώτη μου νίκη έδειξε ότι μπορώ να νικήσω οποιονδήποτε αν αποδώσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου» υπογράμμισε ο Κίμι.

Ο Αντονέλι έχει τρέξει σε μόλις 27 GP στην καριέρα του. Έχει δείξει αναμφίβολα ωμή ταχύτητα. Ωστόσο ο ίδιος γνωρίζει ότι αυτή δεν αρκεί από μόνη της για το πρωτάθλημα. «Για να το κάνω αυτό, πρέπει να κάνω σωστά τα βασικά. Η ομάδα μου κι εγώ το υπενθυμίζουμε συνεχώς αυτό στους εαυτούς μας», πρόσθεσε ο νεαρός Ιταλός

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑF1: Πόσο της κοστίζει η ματαίωση των δύο αγώνων;F1: Οι οδηγοί στο στόχαστρο της ιταλικής εφορίαςF1: Ποιος οδηγός είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα πορνείας;

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...