Τελευταία νέα
Χ. Δήμας: Προτεραιότητα σε υποδομές, έρευνα και καινοτομία για την ενίσχυση της παραγωγικότητας Διπλωματικές πηγές για Τουρκικές αντιδράσεις: Δεν περνάμε τις συμμαχίες μας από έγκριση τρίτων κρατών Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: «Οι κυβερνητικές παλινωδίες στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υποδηλώνουν ενοχή» Ευ. Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: «Οι κυβερνητικές παλινωδίες στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υποδηλώνουν ενοχή» Αδ. Γεωργιάδης με αιχμές κατά Κοβέσι από το Φόρουμ των Δελφών: «Όσο μας επιτρέπει, έχουμε ακόμη Δημοκρατία» Ν. Ανδρουλάκης: Δημόσιο dealάρισμα Μαξίμου με τους 13 – Προεξοφλούν την ατιμωρησία πριν μιλήσει η Δικαιοσύνη ΥΠΕΞ σε Τουρκία: «Δεν περνάμε τις συμμαχίες μας από την έγκριση τρίτων κρατών» BBC για Έβρο: Νέες καταγγελίες για επαναπροωθήσεις μεταναστών και αντιδράσεις στην κυβέρνηση Φρ. Μπελέρης για Ράμα: Αν είχε τελειώσει «υπέροχα» η περιπέτειά μου, όπως ισχυρίστηκε, σήμερα θα ήμουν δήμαρχος Χειμάρρας Κ.Βελόπουλος: Αντί η κυβέρνηση να κωδικοποιεί το νόμο για τις επενδύσεις, προσθέτει και αφαιρεί άρθρα για να γίνει δυσκολότερο Γεωργιάδης με αιχμές κατά Κοβέσι από το Φόρουμ των Δελφών: «Όσο μας επιτρέπει, έχουμε ακόμη Δημοκρατία» Τσίπρας στο Φόρουμ των Δελφών: Δεν ζούμε σε κανονική χώρα
Indicator.gr

Απάντηση Φ.Μπελέρη σε Ε.Ράμα: Αν είχε «τελειώσει υπέροχα» η περιπέτειά μου, σήμερα θα ήμουν δήμαρχος Χειμάρρας

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ Φρέντης Μπελέρης, απαντά, όπως αναφέρει, σε όσα δήλωσε χθες ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, στο Delphi Economic Forum.
Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι «ο κ. Ράμα φαίνεται ότι συνεχίζει να περιφρονεί τις αρχές του κράτους δικαίου, που στη δική μου περίπτωση δεν είχαν καμία εφαρμογή σε μια χώρα που έχει επιλέξει μάλιστα το ευρωπαϊκό μονοπάτι της ένταξης», και προσθέτει: «θέλω να του θυμίσω ότι εξελέγην δήμαρχος Χειμάρρας μέσα από την φυλακή όπου ο ίδιος με πραξικοπηματικές μεθόδους με έβαλε δύο ημέρες πριν από τις εκλογές. Αν λοιπόν είχε “τελειώσει υπέροχα” η δική μου περιπέτεια, όπως ισχυρίστηκε χθες στο Φόρουμ των Δελφών, σήμερα θα ήμουν δήμαρχος Χειμάρρας, εκπροσωπώντας τους συμπολίτες μου».
Εν συνεχεία, υπογραμμίζει πως «όσο για τον συμψηφισμό που επιχείρησε ο κ. Ράμα με άλλες υποθέσεις δημάρχων, αφήνω τα ψέματά του στην κρίση του ιστορικού του μέλλοντος, των ίδιων των πολιτών της Αλβανίας και κυρίως της ελληνικής εθνικής μειονότητας. Γιατί, το “μοτίβο” για το οποίο μίλησε, είναι αυτό που ο ίδιος καθιέρωσε, εργαλειοποιώντας τη δικαστική “μεταρρύθμιση” για να αλλάζει τα εκλογικά αποτελέσματα που δεν τον βολεύουν».
«Τέλος, το γεγονός ότι η μαύρη κηλίδα που δημιούργησε ο κ. Ράμα στις ελληνοαλβανικές σχέσεις σήμερα ξεθωριάζει, οφείλεται αποκλειστικά στις αποφασιστικές ενέργειες του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, που με τοποθέτησε στο ευρωψηφοδέλτιο της παράταξής μας και στον ελληνικό λαό που με τίμησε με τη ψήφο του. Γιατί μόνο, τότε, αντιλήφθηκε ο κ. Ράμα ότι κανένα κελί δεν μπορεί να κρατήσει πίσω από τα κάγκελά του τον Ελληνισμό», καταλήγει.
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Μπελέρη έχει ως εξής:
«Ο κ. Ράμα φαίνεται ότι συνεχίζει να περιφρονεί τις αρχές του κράτους Δικαίου που στη δική μου περίπτωση δεν είχαν καμία εφαρμογή σε μια χώρα που έχει επιλέξει μάλιστα το ευρωπαϊκό μονοπάτι της ένταξης.
Θέλω να του θυμίσω ότι εξελέγην Δήμαρχος Χειμάρρας μέσα από την φυλακή όπου ο ίδιος με πραξικοπηματικές μεθόδους με έβαλε δύο ημέρες πριν τις εκλογές. Αν λοιπόν είχε “τελειώσει υπέροχα” η δική μου περιπέτεια, όπως ισχυρίστηκε χθες στο Φόρουμ των Δελφών, σήμερα θα ήμουν Δήμαρχος Χειμάρρας, εκπροσωπώντας τους συμπολίτες μου.
Όσο για τον συμψηφισμό που επιχείρησε ο κ. Ράμα με άλλες υποθέσεις Δημάρχων, αφήνω τα ψέματα του στην κρίση του ιστορικού του μέλλοντος, των ίδιων των πολιτών της Αλβανίας και κυρίως της ελληνικής εθνικής μειονότητας. Γιατί, το “μοτίβο” για το οποίο μίλησε, είναι αυτό που ο ίδιος καθιέρωσε, εργαλειοποιώντας τη δικαστική «μεταρρύθμιση» για να αλλάζει τα εκλογικά αποτελέσματα που δεν τον βολεύουν.
Τέλος, το γεγονός ότι η μαύρη κηλίδα που δημιούργησε ο κ. Ράμαστις ελληνοαλβανικές σχέσεις σήμερα ξεθωριάζει, οφείλεται αποκλειστικά στις αποφασιστικές ενέργειες του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, που με τοποθέτησε στο ευρωψηφοδέλτιο της παράταξης μας και στον ελληνικό λαό που με τίμησε με τη ψήφο του.
Γιατί μόνο, τότε, αντιλήφθηκε ο κ. Ράμα ότι κανένα κελί δεν μπορεί να κρατήσει πίσω από τα κάγκελά του τον Ελληνισμό».
The post Απάντηση Φ.Μπελέρη σε Ε.Ράμα: Αν είχε «τελειώσει υπέροχα» η περιπέτειά μου, σήμερα θα ήμουν δήμαρχος Χειμάρρας appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...