Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

Απέδρασε από την έδρα της Νιούκαστλ η Σάντερλαντ

Το Tyne – Wear ντέρμπι έγειρε στην πλευρά της Σάντερλαντ η οποία επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Νιούκαστλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ για την 30η αγωνιστική της Premier League.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, καθώς στο πρώτο μέρος η Νιούκαστλ ήταν εκείνη που απείλησε περισσότερο. Στο 2′ η προσπάθεια του Ελάνγκα πέρασε άουτ, ενώ στο 10′ ο Γκόρντον εκμεταλλεύτηκε την φάση του και σκόραρε. Οι καρακάξες είχαν κι άλλες φάσεις για να σκοράρουν, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Η Σάντερλαντ ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και πέτυχε την ανατροπή. Ο Τάλμπι ισοφάρισε στο 57′ και το κυνήγησε μέχρι και το φινάλε. Τελικά το γκολ της ανατροπής ήρθε στο 90ο λεπτό με τον Μπρόμπεϊ.
Με αυτό το τρίποντο η Σάντερλαντ ανέβηκε στους 43 και προσπέρασε τη Νιούκαστλ που είναι στους 42.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...