Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Efsyn.gr

Αρχιπύραρχος Αδωνις: «Υποψήφια βουλευτής της Πλεύσης έβαλε τη φωτιά στην Κόρινθο – Εκεί μας οδηγεί η τοξικότητα»

Στην υπόθεση της σύλληψης της 57χρονης για τη φωτιά στην Κορινθία αναφέρεται σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για υποψήφια βουλεύτρια της Πλεύσης Ελευθερίας.
«Μία υποψήφια βουλευτής της @pl_eleftherias στην Κορινθία εκεί που περπατούσε για να βγάλει βόλτα τον σκύλο της, σταμάτησε εν ψυχρώ και έβγαλε σπίρτα και έβαλε φωτιά στα ξερόχορτα δίπλα στο δάσος», σημειώνει αρχικά στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.
Και προσθέτει: «Τη φαντάζομαι να μας βρίζει ως “δολοφόνους”, “χούντα” κλπ ακολουθώντας την τοξικότητα της αρχηγού της και μετά να θέλει να κάψει την Ελλάδα για να βλάψει την κυβέρνηση. Μιλάμε για κανονική ψυχασθένεια».
«Εκεί όμως οδηγεί όλη αυτή η καθημερινή τοξικότητα και οι συνεχείς ύβρεις και αμφισβήτηση της Δημοκρατίας μας. Θα τους κερδίσουμε πάλι και θα κρατήσουμε την Ελλάδα μας στην οδό της λογικής», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε χθες, Κυριακή σε ξερά χόρτα στην Κορινθία.
Οι αρμόδιες αρχές ξεκίνησαν επί τόπου έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η πυρκαγιά, φτάνοντας στα ίχνη της 57χρονης.
Από την έρευνα αποδείχτηκε πως η γυναίκα προκάλεσε την φωτιά χρησιμοποιώντας γυμνή φλόγα, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά σε ξερά χόρτα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...