Τελευταία νέα
Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη ΥΠΑΑΤ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε τυροκομικές επιχειρήσεις στη Λέσβο λόγω αφθώδους πυρετού Τηλεδιάσκεψη ηγετών για την προστασία ανηλίκων στο διαδίκτυο – Ευρωπαϊκή ηλικία ψηφιακής ενηλικίωσης πρότεινε ο Μητσοτάκης Μητσοτάκης για social media: Ανάγκη να υπάρξει ευρωπαϊκός μηχανισμός επαλήθευσης ηλικίας «Μονομαχία» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή: Τοξικότητα, Μυλωνάκης, υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο Κ. Πιερρακάκης από G7: Με κοινή δράση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις Αμερικανίδα συγκρίνει το σύστημα υγείας των ΗΠΑ με το ΕΣΥ – «Γκρεμίζει όλους τους μύθους», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης Σκληρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στην Πόπη Παπανδρέου Ο Ντίλιαν του Predator και ο Ντίλαν του Μητσοτάκη… Η Μαρία Καρυστιανού μετακομίζει στο Κολωνάκι
Filathlos.gr

ΑΣ Άρης: «Κρανοφόροι εισέβαλαν στο κολυμβητήριο και απείλησαν γονείς και παιδιά»

Ένα σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας κατήγγειλε ο ΑΣ Άρης, αναφέροντας ότι ομάδα κρανοφόρων εισέβαλε στο κολυμβητήριο της Νεάπολης κατά τη διάρκεια αγώνα πόλο παιδιών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «κιτρίνων», στη Β΄ Φάση του Κυπέλλου Πόλο Ανάπτυξης Μίνι Παίδων Κ14 και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Άρης – ΟΦΘ, άτομα –πολλά εκ των οποίων φορούσαν κράνη– μπήκαν στον χώρο με εχθρικές διαθέσεις.
Όπως τονίζεται, οι εισβολείς απαίτησαν από τους προπονητές, τους εφόρους και τους γονείς να αφαιρέσουν τα διακριτικά του Άρη, ενώ ζητήθηκε ακόμη και από τα παιδιά που αγωνίζονταν να βγάλουν τα σκουφάκια της ομάδας.
Η κατάσταση εκτονώθηκε όταν εμφανίστηκε η αστυνομία, με τα άτομα που είχαν εισβάλει στο κολυμβητήριο να αποχωρούν αμέσως.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης:
«Σήμερα, στο κολυμβητήριο της Νεάπολης όπου διεξάγεται η Β΄ Φάση του Κυπέλλου Πόλο Ανάπτυξης Μίνι Παίδων Κ14, στη διάρκεια του αγώνα Άρης – ΟΦΘ, εισέβαλαν άτομα με κράνη και απαίτησαν από τους προπονητές, τους εφόρους και τους γονείς των παιδιών να βγάλουν τα διακριτικά του Άρη, ενώ ο αλυτάρχης του αγώνα ζήτησε από τα παιδιά να βγάλουν τα σκουφάκια τους και να φορέσουν τα σκουφάκια της αντίπαλης ομάδας, πράγματα που φυσικά δεν δέχθηκαν οι άνθρωποι του Άρη και δεν έγιναν. Το συμβάν έληξε με παρέμβαση της Αστυνομίας με τους κρανοφόρους να αποχωρούν όταν αντιλήφθηκαν την έλευση των αστυνομικών».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...