Τελευταία νέα
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Σπάτα – Ήχησε το 112 Μισθοί Αρχιερέων: Θα παίρνουν από 3.270 έως 4.671 ευρώ – Ξεκινάει τον Αύγουστο η πίστωση Τι είναι εφικτό τελικά για τον Γκουτέρες; ΠΑΣΟΚ: Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη για δηλώσεις συμβούλου του σχετικά με τα βαρέα και ανθυγιεινά Γερμανία: Χιλιάδες διαδηλωτές στην Ερφούρτη κατά του ακροδεξιού κόμματος AfD Επαναπροσέγγιση ΠΑΣΟΚ: Εξαιρετικά σοβαρό γεγονός η παρακολούθηση Κούλογλου με το λογισμικό Pegasus Εμφύλιος best seller Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του λιμενικού στην Σάμο – Ψάχνουν για τρεις αγνοούμενους μετανάστες Υπόθεση Θ. Ντόκου: Το Μαξίμου απαντά στις πολιτικές αντιδράσεις και στα ερωτήματα ασφάλειας των επικοινωνιών  Η ΕΛΑΣ καλεί τους πολίτες στην ψηφιακή της πλατφόρμα – «Μπες στο myelas.gr, υπέγραψε, γίνε μέλος» Καταγγελίες ΠΑΣΟΚ για fake news από σύμβουλο του Υπ. Υγείας – Στο επίκεντρο η τροπολογία για τα βαρέα
Filathlos.gr

Αταμάν για Γιαννακόπουλο: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για έναν πρόεδρο που έχει θυσιάσει τη ζωή του για το μπάσκετ» (ΦΩΤΟ)

Ο Εργκίν Αταμάν τοποθετήθηκε μέσω Instagram για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά τα γεγονότα του Game 2 των playoffs της Euroleague, όπου οι «πράσινοι» έκαναν το 2-0.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Έχω μεγάλο σεβασμό για τους ανθρώπους που δείχνουν το πάθος τους, το συναίσθημα και την εμπιστοσύνη τους και μιλούν πάντα ανοιχτά, όχι πίσω από την πλάτη άλλων. Ο Δημήτρης απλώς διαμαρτυρήθηκε για τα φάουλ που δεν σφυρίχθηκαν, απευθείας στους διαιτητές, όπως αναφέρεται και στην επίσημη αναφορά της Euroleague. Η ομάδα του μπορεί να είναι εκεί ή όχι, αλλά πιστεύετε ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στο δικό του γήπεδο για το Final Four; Και κανένας, ακόμη και οι αντίπαλοι συνάδελφοι, δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για έναν πρόεδρο και την οικογένειά του, που θυσιάζουν τη ζωή τους για το μπάσκετ».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...