Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Filathlos.gr

Αυτά είναι τα δεδομένα για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και «SUNEL Arena»

Μετά από συζητήσεις, η ΚΑΕ ΑΕΚ έδωσε προσωρινό παραχωρητήριο στον Ολυμπιακό, ώστε να δηλώσει τη «SUNEL Arena» ως έδρα του.
Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν χρονικά περιθώρια, έπρεπε να δηλώσουν κάποιο γήπεδο για να το βάλουν στον φάκελο που θα παραδώσουν στην ΕΕΑ και να πάρουν την άδεια συμμετοχής.
Έτσι, επιλέχθηκε η συγκεκριμένη λύση.
Πλέον, εκκρεμεί η συμφωνία και η υπογραφή της σύμβασης, ώστε ο Ολυμπιακός πράγματι να παίξει στη «SUNEL Arena».
Μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν νέες συζητήσεις με τον Μάκη Αγγελόπουλο για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.
Αν δεν υπάρξει οριστική συμφωνία, τότε οι ερυθρόλευκοι δεν θα παίξουν στο «σπίτι» της ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...