Τελευταία νέα
Μητσοτάκης στη MED9: Ευρωπαϊκή απάντηση στο ενεργειακό κόστος – Η ελληνική πρόταση για το μεταναστευτικό Επίσκεψη Ρούμπιο: Οι συνομιλίες με Γεραπετρίτη-Δένδια, τα μηνύματα, οι συμφωνίες-Ομιλία στην Πνύκα, συνάντηση με Μητσοτάκη Η Κομισιόν εκταμίευσε 1,24 δισ. ευρώ στην Ουκρανία για drones και πυραύλους Υπόθεση Καμπούρη: «Δεν είναι απάτη, είναι οφειλή στον ΕΦΚΑ» λέει ο δικηγόρος του – Απολογείται την Κυριακή Μητσοτάκης στο MED9: Η Ευρώπη πρέπει να απαντήσει στην ενεργειακή ακρίβεια – Στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων Θάνατος Μαζωνάκη: Τρεις νέες καταθέσεις – Ενώπιον ανακριτή την Παρασκευή και η κόρη των γιατρών Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η ιστορία της Ελλάδας δεν είναι για πούλημα Καρατζαφέρης: Ο Μητσοτάκης θα πάρει πάνω από 35% στις εκλογές – Του χρόνου τέτοια ημέρα θα είναι πρωθυπουργός Γλυπτά Παρθενώνα: Μετά από επτά χρόνια ο Μητσοτάκης σταματά να αντιμετωπίζει την επανένωση μόνο για πολιτικά οφέλη Η απάντηση Ρούμπιο για τον GSI που προκάλεσε προβληματισμό- “Λεπτές καταστάσεις που περιλαμβάνουν και άλλες χώρες” Η Wall Street σε ιστορικά κέρδη, οι Αμερικανοί σε απόγνωση Ρούμπιο: Με διπλωματία πρέπει να λύνονται τα «λεπτά» ενεργειακά ζητήματα
Filathlos.gr

Αυτό είναι το ρόστερ του Άρη για την νέα σεζόν – Οι εκκρεμείς υποθέσεις

Σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Άρης έχει ολοκληρώσει το ισχυρό ρόστερ του για την επόμενη σεζόν.
Ο σχεδιασμός προχώρησε γρήγορα με τη συνεργασία Σπανούλη-Ζήση για την νέα χρονιά και περιλαμβάνει, όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις, την παρουσία στο ρόστερ οκτώ Ελλήνων και επτά ξένων.
Τα κενά του Άρη στο ρόστερ είναι πλέον ελάχιστα. Η θέση του Αμερικανού ψηλού με προτεραιότητα στον Τζερεμάια Ερλ-Ρόμπινσον, το θέμα του Λαρεντζάκη και η τελική απόφαση του Αμίν Νουα θα καθορίσουν τις τελικές αποφάσεις. Οι κιτρινόμαυροι είναι στην αναμονή για την περίπτωση του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει κι αυτός παίκτης της ομάδας.
Οι κινήσεις του Άρη υποδηλώνουν τη δημιουργία 15μελους ρόστερ και με τις διαφαινόμενες προσθήκες των Αντετοκούνμπο, Λαρεντζάκη θα σχηματιστεί κορμός οκτώ Ελλήνων παικτών. Φυσικά, ο Χατζηλάμπρου θα λογίζεται ως 16ος αν προχωρήσουν οι μεταγραφές του Θανάση Αντετοκούνμπο και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα επίσημα.
Στο ρόστερ ήδη υπάρχουν οι Ελάιζα Μήτρου Λονγκ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Στέλιος Πουλιανίτης, Γιώργος Τανούλης, ο νεαρός Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου και φυσικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. H ομάδα της Θεσσαλονίκης διαθέτει έξι ξένους παίκτες. Πρόκειται για τους Ντιμιτρίγεβιτς, Μόργκαν, Μοκόκα, Λιντέλ, Μπιρτς και τον Αμίν Νούα.
Οπότε με δεδομένες τις ανακοινώσεις που πρόκειται να γίνουν και την αναγκαία υπομονή για τις ανοικτές υποθέσεις που αναλύσαμε πιο πάνω, ο Άρης έχει χτίσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το ρόστερ για την επόμενη πολύ απαιτητική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...