Τελευταία νέα
Β. Ζωγράφος στο “Π”: Ψηφιακό κράτος και εθνική ασφάλεια Το ΜΙΔΑ και ο Μίδας – Του Ν. Γ. Χαριτάκη Συνέδριο ΝΔ: Βίντεο Μητσοτάκη με το παρασκήνιο- «Άντε και του χρόνου» Δ.Κουτσούμπας: Βροντοφωνάζουμε με όλη μας τη δύναμη: Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Κάτω τα χέρια από την Κούβα Καταθέτει υπογραφές στον Άρειο Πάγο για το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού Πολάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει πολλά να δώσει, όταν αναταχθεί το εσωτερικό του» Κουτσούμπας: «Βροντοφωνάζουμε με όλη μας τη δύναμη: Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Κάτω τα χέρια από την Κούβα» Ο Άδωνις Γεωργιάδης αφήνει αιχμές για «δάκτυλο Πούτιν» στο κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού Τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Εξωτερικών Γ.Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Γεωργιάδης για το νέο κόμμα Καρυστιανού: “Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμη, είστε αφελείς” Bίντεο Μητσοτάκη για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας – “Πάμε μαζί για την Ελλάδα του 2030” ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Γνωρίζει ότι δεν θα μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα»
Goalpost.gr

«Αφεντικό» στο Φάληρο o Ολυμπιακός ισοπέδωσε τη Μονακό!

Έκανε… σκόνη και θρύψαλα τη Μονακό στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έδειξε ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στο Final Four της Αθήνας ο Ολυμπιακός! Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο μετά την πρώτη περίοδο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κυριάρχησε απόλυτα, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 91-70 των Μονεγάσκων για το 1-0 στη σειρά.
Η «ατσάλινη» άμυνα και η επιθετική πολυφωνία Μετά από ένα νευρικό ξεκίνημα (19-20), οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν το γκάζι. Η άμυνα του Ολυμπιακού έγινε απροσπέλαστη, δεχόμενη μόλις 50 πόντους στα τρία τελευταία δεκάλεπτα. Στην επίθεση, η πολυφωνία ήταν το κλειδί, με πέντε παίκτες να τελειώνουν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων.
Οι πρωταγωνιστές Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο κυρίαρχος των αιθέρων με ένα πληθωρικό double-double (13π., 10ρ.), ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ έδωσε το σύνθημα της νίκης με 20 πόντους, παρά το μικρό χτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο. Πολύτιμες λύσεις πρόσφεραν οι Κόρι Τζόσεφ (13π.), Εβάν Φουρνιέ (13π.) και Τάιλερ Ντόρσεϊ (11π.), ενώ ο Ντόντα Χολ πρόσφερε θέαμα με εντυπωσιακές τάπες και καρφώματα. Από τη Μονακό, μόνο ο Μάικ Τζέιμς (19π.) προσπάθησε να προβάλει αντίσταση, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο Game 2 της Πέμπτης (30/04, 21:00), όπου ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει το 2-0 και να αγκαλιάσει το εισιτήριο για την Αθήνα.
Τα δεκάλεπτα: 19-20, 45-36, 66-51, 91-70.
Δείτε εδώ την στατιστική του αγώνα.
Το άρθρο «Αφεντικό» στο Φάληρο o Ολυμπιακός ισοπέδωσε τη Μονακό! εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...