Τελευταία νέα
Financial Times: Ο Τραμπ μπλόκαρε σχέδιο του Νετανιάχου για νέο χτύπημα στο Ιράν ΤτΕ: Στα 8,9 δισ. ευρώ εκτοξεύτηκε το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών στο οκτάμηνο 2026 – Αύξηση κατά 2,4 δισ. ευρώ Σάκης Αρναούτογλου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τη μητέρα του που έπασχε από Αλτσχάιμερ – «Είχε γίνει 24 κιλά» Αυστραλία: Ακρωτηριάστηκε και στα δύο πόδια η βουλεύτρια μετά την επίθεση με αυτοκίνητο BBC: Γιατί «πέθαναν» ξανά τον Κιμ Γιονγκ Ουν – Οι γεωπολιτικές ενδείξεις ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι καλά Ηχηρό «όχι» στη διχοτόμηση της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο τα επιθετικά «όπλα» Επιστολή Δούκα στη Ζαχαράκη για την ασφάλεια του σχολικού συγκροτήματος της Γκράβας Ολυμπιακός: Ο Αλγουαθίλ διαλέγει σέντερ φορ για τη Σπάρτα Στις ΗΠΑ ο Δένδιας για υπογραφή συμφωνίας- Συναντήσεις για ρομποτική, ΤΝ και κυβερνοασφάλεια Βούρκωσε η Γιαννακοπούλου από τους τραμπουκισμούς Λαζαρίδη: «Είστε ένας κινούμενος βούρκος» – [βίντεο] Ελπίδα για τη Δημοκρατία για δημοσκόπους: “Θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών”
Efsyn.gr

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης με τους τρεις νεκρούς στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της Τρίτης (1/9).
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Βραΐλα, όταν δύο μηχανές συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες και ένας άνδρας.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αντικείμενα από τις δύο μηχανές να εκτοξεύονται στον αέρα.
Σφοδρή σύγκρουση – Δεν φορούσαν κράνος οι επιβαίνοντες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μία μηχανή κινούνταν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ρεύμα προς Πατησίων, με οδηγό μία 27χρονη και συνεπιβάτιδα μία ακόμη γυναίκα -αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Στο ύψος της οδού Βραΐλα συγκρούστηκε με δεύτερη μηχανή, την οποία οδηγούσε ένας 51χρονος.
Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, ώστε ένας από τους επιβαίνοντες εκτοξεύτηκε αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι τρεις επιβαίνοντες δεν φορούσαν κράνος.
Ψάχνουν ποιο από τα δύο δίκυκλα παραβίασε το κόκκινο
Κάτοικοι της περιοχής, όπως φαίνεται και στο βίντεο έσπευσαν στο σημείο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ αρκετοί οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους βλέποντας το σοκαριστικό θέαμα. Οι αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, ενώ ψάχνουν βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο, για να δουν ποιο από τα δύο δίκυκλα παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.
Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης στην λεωφόρο Αλεξάνδρας:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...