Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Segas.gr

Βαλκανικό 2026: Αργυρό η Ραφαηλίδου στη σφαίρα, χάλκινο ο Παυλίδης στο δίσκο

Όπως και το 2025, έτσι και φέτος, η Μαρία Ραφαηλίδου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο αγώνισμα της σφαιροβολίας. Αν και ανήκει ακόμα στην κατηγορία Κ20, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ηλικία της, έκανε έναν πολύ καλό αγώνα με καλύτερη βολή στα 16.24, ενώ είχε άλλη μια προσπάθεια πάνω από τα 16 μέτρα (16.05).

Μαρία Ραφαηλίδου.

Νικήτρια, για τέταρτη φορά στους Βαλκανικούς ήταν η Τουρκάλα Εμέλ Ντερέλι με 17.33, ενώ η Μαρία Μαγκούλια ήταν τέταρτη με 14.97.

Μαρία Μαγκούλια.

Για πρώτη φορά φέτος ο Δημήτρης Παυλίδης έριξε κάτω από τα 60 μέτρα (59.92) και περιορίστηκε στην τρίτη θέση στη δισκοβολία, αν και είχε μια βολή, την τρίτη, πάνω από τα 62 μέτρα, αλλά ήταν άκυρη.

Δημήτρης Παυλίδης.

Νικητής ήταν ο Ρουμάνος Αλίν Φιρφιρίκα, όπως και πέρυσι, με 63.49, ενώ ο Αρτέμης Αδαμάκης ήταν 10ος με 54.21.

Αρτέμης Αδαμάκης.

Δυνατές άλτριες είχαν να αντιμετωπίσουν η Αντριάνα Γκόγκα και η Ναταλία Μπέση στο μήκος. Η πρώτη πήδηξε 6.45 (0.2) και η δεύτερη 6.34 (-0.9), για να καταλάβουν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα. Η Γκόγκα είχε ένα πολύ μεγάλο άλμα οριακά άκυρο, που φάνηκε να είναι πάνω από τα 6.60.

Αντριάνα Γκόγκα.

Ναταλία Μπέση.

Πρώτη ήταν η ταλαντούχα Ρουμάνα Ραμόνα Βέρμαν με 6.78, η οποία άφησε δεύτερη τη συμπατριώτισσά της Αλίνα Ροτάρου-Κότμαν (6.64) και τρίτη την Κύπρια Φιλίππα Φωτοπούλου (6.54).The post Βαλκανικό 2026: Αργυρό η Ραφαηλίδου στη σφαίρα, χάλκινο ο Παυλίδης στο δίσκο first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...