Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Segas.gr

Βαλκανικό 2026: 11 χρυσά και 39 μετάλλια συνολικά η Ελλάδα

Με δύο ακόμη μετάλλια για τα γαλανόλευκα ολοκληρώθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στον Βόλο.

Δημήτρης Τσιάμης

Για μία ακόμη φορά ανέβηκε στο βάθρο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος ο Δημήτρης Τσιάμης, στο τριπλούν. Ο 44χρονος άλτης ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 16.15 μ. (0.7) ενώ το δεύτερο άλμα του, παρότι ήταν μεγαλύτερο των 16 μέτρων ήταν άκυρο. Στην τρίτη προσπάθεια βελτιώθηκε με 16.18 μ. (1.3) και έπειτα άφησε τις τρεις τελευταίες προσπάθειές του μιας και είχε ήδη πετύχει την επίδοση την οποία είχε στο μυαλό του πριν τον αγώνα. Έτσι, με το 16.18 μ., ο Τσιάμης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και ανέβηκε στο βάθρο της διοργάνωσης για πέμπτη φορά στην καριέρα του.

Νικητής ήταν ο Τούρκος Καν Οζουπέκ με 16.46 μ.

Ειρήνη Τσουπάκη, Ντενίσα Μπάλλα

Στα 5000 μ. γυναικών, η Ντενίσα Μπάλλα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο πετυχαίνοντας νέο φετινό ρεκόρ με χρόνο 16:32.05 ενώ η Ειρήνη Τσουπάκη τερμάτισε τέταρτη με 16:53.56. Το χρυσό πήρε η Τουρκάλα Εντιμπέ Γιαγκίζ με 16:17.50.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 2026 ΣΤΟ ΒΟΛΟ / 2η ΗΜΕΡΑ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI) / ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Η ομάδα γυναικών στη σκυταλοδρομία 4Χ400 μ. κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, με τις Ραφαηλία Γιαννουλίδου, Ιουλιάννα Ρούσσου, Κατερίνα Γρηγοριάδου και Αναστασία Ράπτη και χρόνο 3:38.05. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, η ομάδα τερμάτισε στην τέταρτη θέση με τους Σπύρο Γιάννη Κονιδάρη, Βαγγέλη Καΐκη, Κυριάκο Τσικιλή και Γιάννη Σιμόνι να τερματίζουν σε 3:09.88.

Ραφαηλία Γιαννουλίδου, Ιουλιάννα Ρούσσου, Κατερίνα Γρηγοριάδου και Αναστασία Ράπτη

39 μετάλλια η Ελλάδα

Τη δεύτερη μέρα των αγώνων η Ελλάδα κατέκτησε πέντε χρυσά, οχτώ αργυρά και έξι χάλκινα μετάλλια. Στο σύνολο των δύο ημερών η χώρα συγκέντρωσε 11 χρυσά, 16 αργυρά και 12 χάλκινα τα οποία συνολικά ήταν 39.

Πρώτη στα χρυσά μετάλλια ήταν η Τουρκία, με 13. The post Βαλκανικό 2026: 11 χρυσά και 39 μετάλλια συνολικά η Ελλάδα first appeared on ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...