Τελευταία νέα
Μάχη εφ’ όλης της ύλης στη Βουλή: Ο Μητσοτάκης προβάλλει μεταρρυθμίσεις, ο Ανδρουλάκης ανεβάζει τους τόνους Νίκος Ανδρουλάκης: Τι θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο σκληρό μπρα ντε φερ στη Βουλή Βουλή: Ρυθμίσεις για υπαίθριο εμπόριο και επενδύσεις που υπάγονται σε καθεστώς κρατικών ενισχύσεων Μητσοτάκης: “Θεσμική φυγή προς τα εμπρός”-Απαντήσεις και συνταγματικές πρωτοβουλίες για τις διαχρονικές παθογένειες Βουλή: Σήμερα η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για το Κράτος Δικαίου Στη σκιά της περιπέτειας υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη η σύγκρουση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή – Η πρόταση για αναβολή της συζήτησης και η απάντηση του Μαξίμου Ανδρουλάκης: Μετωπική σύγκρουση για ανάδειξη της προσωπικής ευθύνης Μητσοτάκη-Η στρατηγική στη σημερινή συζήτηση Το ιδεολογικό μανιφέστο Τσίπρα για τον πολλαπλασιασμό των δυνάμεων Αριστεράς και Κεντροαριστεράς Γιώργος Μυλωνάκης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για την κατάσταση της υγείας του – Παραμένει στη ΜΕΘ μετά τη ρήξη ανευρύσματος Βουλή: Στις 11 η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου-Σύγκρουση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για υποκλοπές-ΟΠΕΚΕΠΕ-Λαζαρίδη Στη σκιά της περιπέτειας του Γ. Μυλωνάκη η συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας»
Filathlos.gr

Βαριά ήττα για την Γκενκ του Καρέτσα

Στον θρίαμβο της Κροατίας και στο σπουδαίο μεσοβδόμαδο διπλό επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-3) για τα Playoffs του Europa League έμεινε η Γκενκ, η οποία και γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής (22/02) βαριά εντός έδρας ήττα για το πρωτάθλημα Βελγίου.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Κωνσταντίνου Καρέτσα έχασε με σκορ 3-0 από την Σταντάρ Λιέγης στο «Cegeka Arena» για την 26η αγωνιστική της Jupiler Pro League, βλέποντας έτσι να σταματά το αήττητο σερί επτά αγώνων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις.
Βγάζοντας κόπωση στο παιχνίδι τους λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Βέλγιο και Ευρώπη, οι γηπεδούχοι δέχθηκαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αμπίντ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 74′. Όσον αφορά τον Καρέτσα, ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε βασικός μέχρι το 85ο λεπτό, όταν και αντικαταστάθηκε.
Με το αποτέλεσμα αυτό, η Σταντάρ Λιέγης μπήκε δυναμικά στο κόλπο της εξάδας και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, καθώς έφτασε τους 34 βαθμούς και μείωσε στον έναν την διαφορά από την Γκενκ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...