Τελευταία νέα
Διονύσης Τεμπονέρας: «Διεκδικούμε να ζούμε σαν άνθρωποι» – Μόλις 2 στους 10 εργαζόμενους στην Ελλάδα καλύπτονται από συλλογικές συμβάσεις Πολεοδομία Κατερίνης: Κατηγορητήριο με 151 πράξεις δωροδοκίας – Ο διευθυντής βρέθηκε με 469.000 ευρώ Με τον δήμαρχο Παρισιού συναντήθηκε ο Τσίπρας ΗΠΑ: Δεύτερος θάνατος βρέφους από ιλαρά μέσα σε λίγες ημέρες – 4.852 κρούσματα στη χώρα μέσα στο 2026 Βελόπουλος: Αδιανόητο και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να καλύπτουν τον Τσίπρα Χρυσοχοΐδης για Πανεπιστημιούπολη: «Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την ελεγχόμενη πρόσβαση των φοιτητών» Συνελήφθη 43χρονος για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι το 2020 – Βρέθηκαν χειροβομβίδες στο διαμέρισμά του ΠΑΣΟΚ για Πανεπιστημιούπολη: Επτά χρόνια νομοθετούν για την ασφάλεια και αποτυγχάνουν Ευθυμίου: Δεν θα προκύψει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης το 2027 Βρετανία: Έλληνας κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν – Έβαλε κρυφή κάμερα μέσα μέσα σε κάλτσα Πυρά Ανδρουλάκη κατά ΝΔ από τη Μεγαλόπολη: «Ήθελαν να φορούν το “φιλοπεριβαντολλογικό” κοστούμι κατά το δοκούν» Τουρκικός Τύπος για το καλώδιο: «Θα κάνουμε ό,τι και το 2024 στην Κάσο»
Filathlos.gr

Βαριά «καμπάνα» στον Μπολίβαρ – Κατέθεσε έφεση για μείωση της ποινής η Καλαμάτα

Τρεις αγωνιστικές είναι η τιμωρία του Τζιοβάνι Μπολίβαρ για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ο επιθετικός της Καλαμάτας τιμωρήθηκε για τη φάση στην οποία ο διαιτητής Ζαμπαλάς έκρινε ότι χτύπησε τον Ράτσιτς, με αποτέλεσμα να τον αποβάλει.
Η ποινή επιβλήθηκε βάσει του άρθρου 10, παράγραφος 1γ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, που προβλέπει τιμωρία σε περίπτωση αποβολής ποδοσφαιριστή για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά απέναντι σε αντίπαλο.
Από την πλευρά της, η Καλαμάτα κατέθεσε έφεση, ζητώντας τη μείωση της ποινής που επιβλήθηκε στον Βενεζουελάνο επιθετικό.
Η υπόθεση του Μπολίβαρ αναμένεται να συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, με την Καλαμάτα να περιμένει πλέον την απόφαση για το αν θα μειωθεί η τιμωρία του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...