Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Στο Απελντορν ο Καϊρίνεν Ο Αντώνης Σαμαράς τρομάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη Καταστροφικές πλημμύρες στην Κίνα: Τουλάχιστον 15 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες [βίντεο] ΣΥΡΙΖΑ: Η μεγαλύτερη κοινοβουλευτική αποσύνθεση της Μεταπολίτευσης Ο εξευτελισμός του κοινοβουλευτισμού Πού οφείλεται η επικράτηση των αντιδημοκρατικών συστημάτων διεθνώς; Ευρωκοινοβούλιο: Έκτακτη συζήτηση την Τετάρτη για την παρακολούθηση Κούλογλου Παραμένει ζωντανή ή… ξεθώριασε η Ελπίδα; Για τη «μητέρα των μαχών» ετοιμάζονται στο ΠΑΣΟΚ Χωρίς ενεργά μέτωπα οι φωτιές σε Ιεράπετρα και Μαλεβίζι – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική στην Κρήτη Παραλήρημα Άδωνι κατά Τσίπρα: «Ο βρομερότερος των βρομερών, μην τολμήσει να ξαναπεί ότι είναι ο πιο έντιμος» Νέος πονοκέφαλος στο ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις Σγουρού – «Άνοιγμα» στη Βόρεια Ελλάδα αλλά με αστερίσκους
Efsyn.gr

Βενεζουέλα: Η στιγμή που ανασύρεται ζωντανός ένας 11χρονος μετά από τρεις ημέρες στα ερείπια [βίντεο]

Συγκίνηση μέσα στα συντρίμμια από τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν τη Βενεζουέλα αυτή την εβδομάδα, καθώς ένα 11χρονο αγόρι ανασύρθηκε ζωντανό στην Καραμπαγέδα, στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπως ανακοίνωσε η προσωρινή πρόεδρος της χώρας Ντέλσι Ροδρίγκες.
«Πριν από μερικά λεπτά, ένα αγόρι έντεκα ετών διασώθηκε στην Καραμπαγέδα. Αυτήν την ώρα, κάθε ζωή είναι πηγή ελπίδας για τη Βενεζουέλα», έγραψε η Ροδρίγκες στο X, συνοδεύοντας το μήνυμά της με βίντεο από τη διάσωση του παιδιού.

Το αγόρι που ονομάζεται Μόζες εντοπίστηκε εγκλωβισμένο κάτω από πολλά συντρίμμια και χρειάστηκε πολύωρη επιχείρηση για να σωθεί.
Τα βίντεο καταγράφουν τις στιγμές της διάσωσης, αλλά και τη συγκίνηση και ικανοποίηση για τον μικρό 11χρονο.

 
Στη διάσωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, μέλη της εξειδικευμένης ομάδας USAR Colombia 1, καθώς και πυροσβέστες από την Μπογκοτά της Κολομβίας, οι οποίοι έχουν μεταβεί στη Βενεζουέλα για να συνδράμουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος απολογισμός των αρχών κάνει λόγο για 1.430 νεκρούς και πάνω από 3.200 τραυματίες, ενώ μεγαλώνει η ανησυχία για τους τουλάχιστον 50.000 αγνοούμενους.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...